TRAGEDIJA

BIVŠA MISS AUSTRIJE POGINULA U MISTERIOZNOJ NESREĆI Ena Kadić pala u provaliju i zadobila fatalne ozljede unutarnjih organa

 screenshot YouTube

Nekadašnja Miss Austrije Ena Kadić (26), inače porijeklom iz BiH, umrla je jučer u bolnici od ozljeda koje je zadobila prilikom pada u 30 metara duboku provaliju u blizini platforme za promatranje Zmajeva stijena u tirolskim brdima blizu Insbrucka, prenosi portal Heute.at .

Ena je zadobila teške ozlijede unutarnjih organa, a čitavo je vrijeme bila bez svijesti. Unatoč nastojanjima, austrijski je liječnici nisu uspjeli spasiti.

Kako je točno došlo do nesreće, još uvijek utvrđuje policija. Nadaju se da će imati više informacija nakon što ispitaju Eninog prijatelja s kojim je razgovarala neposredno prije pada.

Mediji u Austriji javljaju kako se radi o vrlo misterioznoj smrti, s obzirom da je Ena dobro poznavala taj teren jer je onuda često trčala.

Policija je razgovarala i s obitelji nesretne djevojke. Naime, odmah nakon pada, djevojka je uspjela mobitelom nazvati brata i objasniti mu gdje se nalazi, a nakon toga je izgubila svijest i više se nije probudila. Brat je odmah pokrenuo akciju spašavanja, u kojoj je sudjelovao i helikopter, no nesretnoj djevojci ipak nije bilo spasa.

Policija je u svojem priopćenju isključila mogućnost samoubojstva jer ništa u njezinom ponašanju nije odavalo da je imala bilo kakve probleme. Također, ne zna se je li hodala ili trčala kad je pala. Jedino se zna da je pronađena u dubokoj provaliji ispod platforme.

Ena Kadić je bila izabrana za Miss Austrije 2013. godine. Za Miss svijeta natjecala se na izboru održanom u Indoneziji.

Enini kolege i prijatelji oprostili su se od nje dirljivim porukama na društvenim mrežama:





Ena du wirst immer ein Teil von uns bleiben.Wir stehen noch immer unter Schock und müssen in tiefer Trauer von unserer...

Posted by Miss Austria Corporation on 20. listopad 2015








Amoi seg ma uns wieder.Amoi schau i a von obm zua.Mit Tränen in den Augen Danke ich dir für ALLE gemeinsam erlebten Sekunden.

Posted by Philipp Knefz official on 19. listopad 2015




Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
06. svibanj 2024 22:12