IZBOR ZA MISS UNIVERSE

Lana Obad: Jedva čekam upoznati Donalda Trumpa

Djevojke nemaju vremena za predah, zahtjevna koreografija uvježbava se od jutra do mraka jer sve mora biti savršeno

ZAGREB - Američka prijestolnica zabave Las Vegas i jedan on njegovih najluksuznijih hotela Mandalay Bay, mjesto je na kojem će 83 ljepotice večeras prošetati pred žirijem i publikom. No, samo jedna od njih ponijet će laskavu titulu Miss Universe.

- Atmosfera je napeta prije finala, od jutra do mraka vježbamo koreografiju jer sve mora savršeno funkcionirati i ništa se ne prepušta slučaju. Cure se jako trude i po cijele dane vježbamo u štiklama - kaže naša Miss Universe Lana Obad, koja je već dva tjedna u blještavom Las Vegasu.

Iscrpljujuće probe

No, ona u Vegas nije došla kockati, ni zabavljati se po noćnim klubovima, poput većine onih koji dolaze u tu pustinjsku oazu, jer je dnevni tempo misica toliko ubrzan da su djevojke na nogama od 6.30 do 22 sata, kad potpuno iscrpljene idu na spavanje.

- Uzbuđena sam zbog izbora, ali nam je tempo toliko ubrzan da ni ne stignem razmišljati puno o toj večeri - kaže Obad.

Iako se naša Lana nada pobjedi, svjesna je da je konkurencija jaka jer su, kako kaže, sve cure predivne. Mladu 21-godišnju studenticu ekonomije u Las Vegas došli su bodriti i njezini roditelji.

Podrška obitelji

- Roditelji su tu već tri dana, došli su navijati za preliminarno natjecanje na temelju kojeg žiri bira prvih 15 djevojaka. Ja sam dala sve od sebe i nadam se samo najboljem - optimistična je Lana.

Osim roditelja, atraktivna brineta kaže da će u publici biti još puno njezinih navijača.

- Obitelj se opremila navijačkim rekvizitima, a tu su još Hrvati koji žive u Americi. Naravno, uz moje nacionalne direktore, gospodu Kraljeviće - zaključila je Lana te dodala da će na dan izbora upoznati i vlasnika licence, poznatog biznismena Donalda Trumpa.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. travanj 2024 11:57