VELIKI USPJEH

FOTO: FOTKA SRPSKE TINEJDŽERKE NA PROFILU SA 7 MILIJUNA OBOŽAVATELJA Mlada blogerica oduševila slavnu manekenku

 Instagram

Kad se jedna tinejdžerka pokušava probiti u šumi blogova i svijetu mode, pred njom je veliki izazov. No, ponekad je dovoljno samo malo sreće da joj život krene neočekivanim tokom.

Upravo se to dogodilo mladoj, 17-godišnjoj Mariji Žeželj, srpskoj blogerici čiji je modni kanal na YouTubeu ionako već popularan.

Naime, na svom je profilu na Instagramu objavila selfie nakon što je usne namazala novim proizvodom iz kozmetičke linije slavne Kylie Jenner. ‘22 lip kit’ sadrži mat ruž i olovku za usne, a Marija je, očito zadovoljna, na Instagramu objavila svoju fotografiju i usto tagirala Kylie Cosmetics.

22 on @marijazezelj, available now!

A photo posted by Kylie Cosmetics (@kyliecosmetics) on

Službena stranica jedne od najslavnijih manekenki na svijetu i jedne od sestara Kardashian prenijela je Marijinu fotografiju koja je ondje prikupila preko 230.000 lajkova, a korisnici su je u komentarima uspoređivali sa Selenom Gomez.

Žeželj je inače u Srbiji popularna zahvaljujući svom YouTube kanalu koji je pokrenula 2014., a gdje donosi ‘uradi sam’ snimke, te videe tematski vezane uz ljepotu, modu i općenito lifestyle.

Ako uzmemo u obzir da stranica Kylie Cosmetics na Instagramu ima više od sedam i pol milijuna obožavatelja, onda se ovo sigurno može smatrati velikim uspjehom.

A photo posted by MARIJA ŽEŽELJ (@marijazezelj) on

Selfi sa Ducom

A photo posted by MARIJA ŽEŽELJ (@marijazezelj) on

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 04:42