MARIJA ŽEŽELJ

VIDEO: TINEJDŽERKA IZ SRBIJE MEĐU 100 NAJLJEPŠIH ŽENA NA SVIJETU Prelijepa blogerica prava je senzacija, prati je više od pola milijuna ljudi

 
 Instagram

Mlada srpska blogerica Marija Žeželj već je zapela za oko šire svjetske javnosti kad je u lipnju njezin selfie na Instagramu prenijela službena stranica Kylie Jenner, no sad je stigla definitivna potvrda da je jedna od najljepših tinejdžerki na svijetu.

Kritičari okupljeni pod nazivom The Independent Critics od 1990. godine objavljuju listu 100 najljepših žena na svijetu. Na 80. mjestu ove se godine našla upravo Marija Žeželj koja je iza sebe ostavila ljepotice poput Care Delevigne, Monice Bellucci, Keira Knightley i drugih.

Žeželj, koja je u studenom proslavila 18. rođendan, živi u Novom Sadu s roditeljima. Na Instagramu ima čak pola milijuna obožavatelja, a nedavno je objavom proslavila i pola milijuna pratitelja na YouTubeu.

‘Sve je počelo iz želje da komuniciram s vršnjacima, pokažem svoju kreativnost i prebrodim svoje strahove. Zahvaljujući vama i svojim trudom i radom danas sam ovdje. Ona mala stidljiva i povučena djevojčica izrasla je u djevojku sa samopouzdanjem i svojim stavom’, napisala je Marija.

Žeželj je u Srbiji i postala popularna zahvaljujući svom YouTube kanalu koji je pokrenula 2014., a gdje donosi ‘uradi sam’ snimke, te videe tematski vezane uz ljepotu, modu i općenito lifestyle. No, počela se baviti i glazbom pa je prošlog ljeta izdala prvi singl, ‘Dance Like Nobody’s Watching’, a nedavno je objavila i novu pjesmu, ‘Louder Than A Drum’.

Deset najljepših na svijetu, po izboru Independent Critics, su: Liza Soberano, Thylane Blondeau, Tzuyu, Sarah Gadon, Nana, Jourdan Dunn, Adelaide Kane, Ju Jingyi, Golshifteh Farahani i Camilla Belle.

What a beautiful autumn day

A post shared by MARIJA (@marijazezelj) on

Ready for tonight! Glammed up by @makeupbybellezza and @hairstudioz ! Thank you!

A post shared by MARIJA (@marijazezelj) on

A post shared by MARIJA (@marijazezelj) on

#nomakeup #nofilter

A post shared by MARIJA (@marijazezelj) on

POLA MILIONA VAS KOJI ME PODRŽAVATE! Pre tri godine kada sam otvorila YouTube kanal nisam mogla ni da zamislim kakav ću život imati kada napunim 18. godina. Sve je počelo iz želje da komuniciram sa vršnjacima, pokažem svoju kreativnost i prebrodim svoje strahove. Zahvaljujući vama i svojim trudom i radom danas sam ovde. Ona mala stidljiva i povučena devojčica izrasla je u devojku sa samopouzdanjem i svojim stavom. Mnogo toga sam naučila kroz ovo iskustvo. Imala sam ubrzan kurs odrastanja i propustila svoje tinejdzerske godine, ali kada bih ponovo birala ne bih izabrala drugačije. Svaki put kada sam počela da se bavim još nečim pored YouTuba, vi ste to podržali. Znali ste da ću tako imati više obaveza i da će se to možda odraziti na moj kanal. Bez obzira na sve, i dalje ste uz mene. Drago mi je da smo izgradili takav odnos, da medjusobno podržavamo jedni druge. Svako od nas ima svoj put, snove i ciljeve. Koji god put ja izabrala, uvek ćete biti u mom srcu kao oni koji su mi dali snagu i potporu da ostvarim svoje snove. Hvala vam za to. To je nešto što se nikada ne zaboravlja. Verujte u sebe, sanjajte, trudite se, vredno radite i vaši snovi će se ostvariti! VOLIM VAS PUNO!

A post shared by MARIJA (@marijazezelj) on

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. travanj 2024 06:04