ŽELI SPASITI ŽIVOTE

NA FACEBOOKU JE PODIJELILA FOTOGRAFIJU SVOJIH GRUDI Dobro je pogledajte jer bi vam mogla spasiti život

Kylie Armstrong iz Melbournea u ponedjeljak je na Facebooku podijelila fotografiju koja bi mnogim ženama mogla spasiti život, piše Daily Mail.

Kylie je u veljači otkrila manja udubljenja na donjoj strani desne dojke koja ranije nije primjećivala. Promjena na tkivu ju je zabrinula pa je posjetila doktora koji ju je uputio na daljnje pretrage, mamogram i ultrazvuk.

Nalazi su pokazali da su udubljenja zapravo rak dojke. Ova hrabra žena svoju je borbu odlučila iskoristiti za pomoć drugima.

- Ovako izgleda moj rak dojke. Nisam osjetila nikakve izrasline, a doktor je rekao da nije primjetio ništa neobično. Međutim, kad sam mu rekla da moje grudi izgledaju drugačije, odlučio me poslušati. Kada bih podigla ruku ispod jedne dojke sam vidjela udubljenja - objasnila je.

Facebook

Kylie se nada da će njezin post pomoći ljudima da shvate kako se rak dojke može prikazati i u drugim oblicima, a ne samo kao kvržice u grudima.

- Ove tri rupice moj su život okrenule naopačke. Posjetite liječnika ako uočite bilokakve promjene na grudima - apelira Kylie na sve žene.

Ova Australka je 4. ožujka bila podvrgnuta operaciji kako bi joj uklonili rak.

- Operacija je prošlo dobro. Patila sam od manjih vrtoglavica, no sad se dobro oporavljam - rekla je Klyie i dodala da je njezina obitelj pomalo umorna od svega, no i da svi osjećaju olakšanje jer je najgore prošlo.

U komentarima pod fotografijom mnogi su pohvalili njezin potez i složili se s njezinom željom da se poveća svijest o različitim simptomima koji mogu ukazivati na rak.

No bilo je i onih korisnika Facebooka koji su njezinu objavu prijavili kao golotinju, no fotografija od strane Facebooka ipak nije uklonjena s njenog profila.

- Hvala Facebooku što nije uklonio moju fotografiju. Cijenim vašu podršku - napisala je Kylie u jednoj od svojih objava i zamolila sve koji su vidjeli njezinu objavu, da je nastave i dijeliti.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 02:01