DVA MJESECA NA BRODU

VIDEO: NAUTIČKA PATROLA JUTARNJEG LISTA UŽIVO U potrazi za interesantnim brodovima i nautičarima stajemo u Splitu koji već prima prve partijanere

    AUTOR:
    • Vid Barić

  • OBJAVLJENO:
  • 02.07.2018. u 12:34

Hvar, 270618.
Nauticka patrola plovi prema Palmizani kroz jak vjetar i valove.
Na fotografiji: Filip Pavic i Vid Baric
Foto: Milan Sabic / CROPIX
Milan Sabić / CROPIX

Na fotografiji: Nautička patrola Jutarnjeg lista, Filip Pavić i Vid Barić

 

Nautička patrola Jutarnjeg lista upravo uplovljava u splitsku luku. Potražit ćemo svoj vez u splitskoj ACI marini, a zatim ćemo krenuti u novinarski posao. Već je dosta marina, milja i nautičkih priča iza nas, a ostaje za vidjeti što će nas dočekati u Splitu, gradu koji već prima prve partijanere iz čitavog svijeta uoči Ultra Europe festivala.

Zahvaljujući Vipnetu Nautička patrola ima izvrstan signal gdje god se zatekne i bez obzira na vremenske okolnosti. Spajali smo se online usred oluja, na pol kanala, ali i na sunčan i lijep dan poput današnjeg.

Dubrovnik, Slano, Korčula i Brač samo su neke od destinacija koje smo prošli u potrazi za interesantnim brodovima i nautičarima, a neumorno smo anketirali i goste marina ne bi li saznali kakvo im je mišljenje o hrvatskom nautičkom turizmu i marinama u kojima odsjedaju. Ove je godine patrola krenula s juga, i čekaju nas još brojne destinacije i priče koje tek treba obraditi, na našem putu ka Sjevernom Jadranu.

 

Nadamo se mirnoj plovidbi i odličnim nautičkim pričama, koje svakodnevno možete čitati u Jutarnjem listu.

 

Do nekog idućeg spajanja uživo,

Nautička patrola Jutarnjeg lista

Više na Jutarnjem...


Izdvajamo