OZBILJAN PROBLEM

POTRESNA ISPOVIJEST MLADIĆA (23) 'Nekad sam mislio da je enormna veličina moje muškosti prednost, ali sad se pitam je li zauvijek uništila moj život'

 Colourbox

Britanski The Sun u svojoj rubrici 'Dear Deidre' objavio je potresno pismo mladića koji pati zbog vrlo specifičnog problema - prevelikog penisa.

- Poznat sam u svojoj sredini po tome da imam veliki penis i cure me zbog toga iskorištavaju radi seksa za jednu noć - počeo je tužnu priču ovaj 23-godišnjak i nastavio.

- Sve je počelo kad je moja bivša djevojka svojim prijateljicama poslala fotografiju koju sam joj svojedobno ja poslao. Bilo je to glupo od mene i zbog toga gorko žalim. Naivno sam mislio da će je izbrisati. No, čim su počele kružiti glasine o mojoj obdarenosti, cure su me počele salijetati. Ispočetka je sve bilo sjajno, no na kraju je mojoj curi dozlogrdila pozornost koju sam dobivao i to je uzrokovalo kraj naše veze.

Tada sam počeo spavati okolo s drugim curama, ali bilo mi je teško zadržati njihov interes nakon što bismo se poseksali. Zadnja djevojka koju sam upoznao u teretani činila se drugačijom. Ima 21 godinu, nije me znala otprije i dobro smo se slagali od početka. Izašli smo i na par spojeva. Bio sam odlučan ovoga puta odigrati drugačije pa se nismo poseksali odmah na početku.

Pomislio sam da ako počnem polako upoznat će pravog mene, a neće se koncentrirati samo na veličinu mojeg penisa. Jako smo se zbližili i mislio sam da će ona biti prava, ali i ona je nestala nakon što smo se poseksali. Što je još gore, vidio sam masu poruka o meni i veličini mojeg penisa koje je objavila na društvenim mrežama.

Zbog svega ovog više nisam siguran napuštaju li me žene tako brzo zbog moje izvedbe u krevetu ili samo zato jer su me iskoristile. Toliko sam nesiguran da sam počeo istraživati mogućnosti kako da operativno skratim penis. Naime, nisam siguran hoću li pronaći pravu ljubav ako moja muškost i dalje ostane tako velika.

Nekad sam mislio da je moja veličina prednost, ali sad se pitam je li zauvijek uništila moj život. Moj najveći strah je da ću ostati sam, nakon što me sve te djevojke iskoriste i nastave sa životom i zasnuju obitelji s drugim muškarcima - zaključio je svoju priču ovaj nesretnik.

Evo što mu je odgovorila kolumnistica Deidre Sanders:

- Tvoja zadnja djevojka je stvarno okrutna i dobro da više nisi s njom. Ali sve to što ti je smjestila na društvenim mrežama će ubrzo otići u zaborav. Možeš uživati u sjajnom seksu bez obzira na veličinu, ali najbolje je pričekati pravu osobu s kojom možeš sagraditi ljubav i povjerenje prije nego se upustiš s njom u odnose.

Istina je da golemi penis može predstavljati problem, ali moguće je ostvariti zadovoljavajući seksualni život bez kirurških intervencija. Ključno je ne srljati u odnose. Dobro upoznaj partnericu i uvjeri se da vam je oboma doista stalo jedno do drugog prije nego se upustite u odnos.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 18:00