SVEČANO PREDSTAVLJANJE

SPEKTAKL U SJEDIŠTU APPLEA Predstavili su dvije sasvim nove usluge, ozbiljno će konkurirati kartičarskim kućama i streaming servisima!

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 26.03.2019. u 08:52

Actors Steve Carell (L), Reese Witherspoon and Jennifer Aniston (R) speak during an Apple special event at the Steve Jobs Theater in Cupertino, California, U.S., March 25, 2019. REUTERS/Stephen Lam
REUTERS

glumci Steve Carell, Reese Witherspoon i Jennifer Aniston na predstavljanju novih Appleovih usluga u Kaliforniji

U Steve Jobs Theateru u Appleovu sjedištu u Cupertinu u Kaliforniji predstavljene su nove usluge ove tvrtke: Apple News+ i mobilno plaćanje Apple Pay.

Naime, Apple je krenuo u širenje usluga pružanja što vjerodostojnijih vijesti, a postojeća Apple News aplikacija, po novome nazvana Apple News+, sad će, osim novina, sadržavati i više od 300 časopisa koji pokrivaju vrlo šarolike teme, objavio je BBC.

Apple News+ moći će se koristiti uz plaćanje pretplate u iznosu od 9,99 dolara na mjesec. Ipak, usluga će za sad biti dostupna samo u SAD-u i Kanadi, a u Ujedinjeno Kraljevstvo stiže krajem godine, dok za širenje u ostatak Europe još nema točnih informacija.

Još jedna novost iz Applea je i uvođenje kreditne kartice: Apple Card moći će se koristiti putem mobitela i to bez ikakve naknade, a vlasnici iste također će dobivati brojne primamljive pogodnosti i nagrade za lojalnost. Novom Apple Card karticom moći će se plaćati na svim mjestima u svijetu gdje se prihvaća MasterCard.

Apple se pohvalio i novom platformom za TV streaming Apple TV+, a ona će uključivati ​​i emisije iz već postojećih usluga kao što su Hulu te HBO. I sam oskarovac, redatelj Steven Spielberg, najavio je kako će kreirati dio sadržaja za novu platformu.


Besplatno se prijavite na portala Jutarnji.hr
Tagovi

Izdvajamo