ČIJI JE NAJLJEPŠI

Jutarnji list i Sony Ericsson nagrađuju najljepši Twitter profil!

Okušajte se u izradi najljepšeg Twitter profila i osvojite Xperiu X10 uz koju možete iskustit integrirani svijet medija, komunikacije i zabave

Jutarnji list i Sony Ericsson odlučili su nagraditi kreativnost svojih najvjernijih čitatelja kroz natječaj za vizualno najprivlačniji Twitter profil - ' Čiji je najljepši '. Okušajte se u izradi najljepšeg Twitter profila i osvojite Xperiu X10 uz koju možete iskustit integrirani svijet medija, komunikacije i zabave.

Vaš rad će ocjenjivati cijela Twitter zajednica što znači da vam ne možemo dati nikakve naputke za izradu profila koji bi vam mogli osigurati što bolji plasman osim savjeta da budete kreativni i zabavite se!

Natjecati se može svatko tko ima Twitter profil i smatra da ga je dovoljno uredio kako bi ga naši posjetitelji proglasili najljepšim. Jedini izuzeci su zaposlenici EPH, Sony Ericssona i Web tvornice.

Glasove najboljim Twitter profilima mogu dati svi posjetitelji koji imaju vlastiti Twitter račun te najmanje 20 pratitelja. Također, svatko će na raspolaganju imati tri glasa.

Natjecanje traje 10 dana - od 4. do 14. svibnja, a vlasnik najljepšeg profila znat će se u ponedjeljak 17. svibnja.

Više informacija te prijavu možete naći na službenim stranicama natječaja - Čiji je najljepši

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. svibanj 2024 11:12