LOVE PLUS

Ovo se zove 'jačanje turističke ponude'! U Japanu se otvorilo ljubavno odmaralište koje muškarcima nudi virtualne djevojke. Neki ih nakon ljetovanja i ožene

Na 13 lokacija diljem grada, igrači mogu pronaći 2D barkodove koje skeniraju i prizovu slike mladih žena u igri.

Atami, odmaralište pored mora u Japanu, namjerava pojačati svoju turističku ponudu tako što će zainteresiranim muškarcima ponuditi Love Plus, igru koja simulira izlaske s djevojkama.

Love Plus je tipična računalna igra u kojoj protagonist, srednjoškolac, započne vezi s mladom ženom. Kako bi održao odnos, mora raditi određene zadatke. Igrači se mogu toliko duboko vezati s njima da se jedan igrač prošle godine čak i oženio za svoju virtualnu djevojku.

Najnovija verzija igra, izašla 24. lipnja, uključuje „putovanje“, stvoreno u suradnji s prioblanim gradom Atami, gradom koji je prije bio poznat kao utočište za zaljubljene.

Na 13 lokacija diljem grada, igrači mogu pronaći 2D barkodove koje skeniraju i prizovu slike mladih žena u igri. Djevojke nose različitu odjeće. Jedan je hotel čak u svoje sobe stavio barkodove, dozvoljavajući tako igrači da svoje „djevojke“ vide u intimnijoj atmosferi.

Igrači se mogu i fotografirati s djevojkom, kao da ona zapravo i postoji.

Za sad je igru Love Plus isprobalo 2000 muškaraca, a u hotelu Ohnoya odsjelo je njih 200-ak.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 22:08