GATESOV ODGOVOR

VIDEO Ubojica iPada: Pogledajte kako radi Microsoft Courier

Za razliku od iPhonea, na koji do danas nije našao odgovor, Microsoft je odlučio čvrsto krenuti u boj protiv Appleovog iPad-a . Glavni adut u tom boju, odranije je poznato, zove se Courier. Novo je pak to da će Microsoftov uređaj funkcionirati poput digitalnog rokovnika koji će, uz dnevničke upise, kalendar i zabilješke, omogućavati i otvaranje internetskih stranica, snimanje fotografija i videa, te čitanje knjiga kupljenih u Microsoftovoj verziji Amazon Kindle ili Apple iBook dućana.

ISPRAVAK ČITATELJA: Gatesova kompanija u Courier nego je u borbu s Kindleom i iPadom poslala naoružanog Nvidijinim procesorom Tegra 2. Isti koristi i Microsoftov Zune HD player.

Za razliku od 'jednostraničnih' iPada i Kindlea, Courer izgledom više sliči pravoj knjizi ili rokovniku. Oba ekrana povezana poput stranica knjige su osjetljiva na dodir, a uređaj je dovoljno pametan da prepozna i najiskrivljenije verzije vlasnikovog rukopisa. Koliko će to zadovljstvo koštati, još nije poznato, a kako će to izgledati kada ga prvi vlasnici krajem ove godine uzmu u ruke pogledajte u priloženom videu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
04. svibanj 2024 12:59