HRABRI RETRIVER

FOTO: OVO JE LICE HEROJA KOJI JE SPASIO VLASNICU OD ZMIJE OTROVNICE 'Evo kako sad izgleda. Molim vas, molite da se moj najdraži junak oporavi...'

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 02.07.2018. u 19:39

Facebook

 

Zlatni retriver Todd postao je pravi heroj nakon što se žrtvovao za svoju vlasnicu i spasio je od ugriza čegrtuše, stradavši sam pritom.

Paula Godwin iz Anthema u Arizoni na Facebooku je objavila fotografije i veliku zahvalu svom psu koji ju je spasio od ugriza čegrtuše. S njim i drugim psom šetala je u petak nedaleko od autoceste kad je doslovce gotovo stala na čegrtušu, no ni godinu dana star Todd se bacio na zmiju i umjesto vlasnice primio uriz.

‘Jutros smo rano ustali kako bismo mogli u malo dužu šetnju. Bilo je prekrasno jutro, no dok smo se spuštali nizbrdo, gotovo sam stala na čegrtušu. Međutim, moj heroj, moj Todd me spasio. Doslovce je skočio između zmije i moje noge gdje bi me sigurno ugrizla. Evo kako sad izgleda. Molim vas, molite da se moj najdraži heroj oporavi’, napisala je u objavi.

 

Nažalost, zmija je Todda ugrizla u lice i pravo je čudo kako je još mladi psić preživio otrovni ugriz. Po fotografijama je jasno koliko je natečen i kako je ugriz djelovao na njega.

U nedjelju je Godwin napisala da se Todd odlično oporavlja i da će vjerojatno sve biti u redu.

 


Besplatno se prijavite na portala Jutarnji.hr

Izdvajamo