HRABRI RETRIVER

FOTO: OVO JE LICE HEROJA KOJI JE SPASIO VLASNICU OD ZMIJE OTROVNICE 'Evo kako sad izgleda. Molim vas, molite da se moj najdraži junak oporavi...'

 
 Facebook

Zlatni retriver Todd postao je pravi heroj nakon što se žrtvovao za svoju vlasnicu i spasio je od ugriza čegrtuše, stradavši sam pritom.

Paula Godwin iz Anthema u Arizoni na Facebooku je objavila fotografije i veliku zahvalu svom psu koji ju je spasio od ugriza čegrtuše. S njim i drugim psom šetala je u petak nedaleko od autoceste kad je doslovce gotovo stala na čegrtušu, no ni godinu dana star Todd se bacio na zmiju i umjesto vlasnice primio uriz.

‘Jutros smo rano ustali kako bismo mogli u malo dužu šetnju. Bilo je prekrasno jutro, no dok smo se spuštali nizbrdo, gotovo sam stala na čegrtušu. Međutim, moj heroj, moj Todd me spasio. Doslovce je skočio između zmije i moje noge gdje bi me sigurno ugrizla. Evo kako sad izgleda. Molim vas, molite da se moj najdraži heroj oporavi’, napisala je u objavi.

Nažalost, zmija je Todda ugrizla u lice i pravo je čudo kako je još mladi psić preživio otrovni ugriz. Po fotografijama je jasno koliko je natečen i kako je ugriz djelovao na njega.

U nedjelju je Godwin napisala da se Todd odlično oporavlja i da će vjerojatno sve biti u redu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 06:11