FOTO NJUŠKE

FOTO: POMOZITE ŽIVOTINJAMA KOJE SU OSTALE BEZ DOMA Odvojite dio subote za sjajnu izložbu fotografija i osigurajte si profi fotku s vlastitim ljubimcem

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 19.04.2019. u 13:31

6 Dog Aid - Foto Njuške

 

Ovu subotu, 20. travnja, dobro se zabavite i pomozite životinjama koje su ostale bez krova nad glavom i obitelji.

Zajedničkim snagama volonteri projekta Helping Animals i Kulturni centar Mesnička organiziraju akciju prikupljanja donacija za Udrugu za pomoć i unaprjeđenje života životinja Merida iz Zagreba te Farmica iz Našica.

KC Mesnička već tradicionalno jednom mjesečno prikuplja donacije za nezbrinute životinje, no ovaj puta ćete moći vidjeti i izložbu fotografija pasa koje možete kupiti uz dobrovoljnu donaciju te time pomoći navedenim udrugama.

Događaj počinje u 10 sati ujutro sa zakuskom te traje do 2 sata ujutro. Bogati program je složen tako da svatko može pronaći neku zabavu za sebe. Volonteri Udruge Merida će biti tamo čitav dan sa svojim štićenicima koji traže dom. Oni imaju na skrbi 30 pasa i desetak mačaka, no pokrenuli su i jedan divan projekt s Udrugom Plava Šapa gdje psi s ceste pomažu osobama oboljelim od Alzheimera.

6 Dog Aid - Foto Njuške
 

Više o njihovom projektu i radu možete saznati u 17 sati kada je i službeno otvorenje te predstavljanje projekta Helping Animals, Farmice i Udruge Meride.

Kako je fotkanje dio projekta Foto njuške, moći ćete se pofotkati sa svojim ljubimcem od 13 do 17 sati te na licu mjesta dobiti fotku uz dobrovoljnu donaciju. Veseli fotografi projekta Helping Animals će vam biti na raspolaganju i za sva pitanja.

 

Farmica se nalazi u Našicama i čini je šest divnih volontera koji brinu za više od 100 životinja te se trude napraviti samoodrživu farmu kako bi što kvalitetnije i sa što manje troškova mogli pomagati životinjama.

U 18 sati će dr.sc. Irena Petak, savjetnica za ponašanje životinja, održati besplatno predavanje o realnim i nerealnim očekivanjima nakon što udomite životinju te će vam biti na raspolaganju za savjete i pitanja nakon toga.

6 Dog Aid - Foto Njuške
 

Za one koji žele saznati nešto o prirodnim dodacima prehrani, tu će biti Anima Strath sa svojim proizvodima i iskustvima. Čitav događaj će zaokružiti DJ i koncert benda Funkofonik. Ovo je idealna prilika da provedete dan pomažući drugima, učeći nove stvari i stvorite još jednu lijepu uspomenu sa svojim ljubimcem.

6 Dog Aid - Foto Njuške

6 Dog Aid - Foto Njuške
 

Više na Jutarnjem...


Izdvajamo