SPASITE TINU, LINU I NINU

KAŽU DA HRVATI TEŠKO UDOMLJAVAJU CRNE PSE, OSOBITO AKO SU ŽENKE Na primjeru ove tri preslatke njuškice dokažite da su takve priče netočne!

 Neja Markičević/Hanza Media

Tina, Lina i Nina tri su sestrice koje su u šest mjeseci svojeg života doživjele samo ružne stvari. Cijeli svoj mali život provele su na hladnoj zemlji, iza žice, u jednom dvorištu u Bjelovarsko-bilogorskoj županiji. Nikog nije bilo briga za njih. Imale su samo jedna drugu u tom hladnom dvorištu.

No, zima je polako dolazila i vrijeme je bilo sve gore. Osim toga, očekivalo se da će se uskoro početi tjerati. Kako bi se izbjegao još veći broj pasa lutalica u hladnom dvorištu, sestre su dovedene u Zagreb. Trenutno se nalaze u boksu, a njihove spasiteljice kažu kako malene ne znaju što je povodac, kao ni šetnja. Ništa od toga nikad prije nisu probale, pa im je sve čudno i neobično.

Zagreb, 040117. 
Tri psece sestre, napustene u Bjelovaru, traze dom. Trenutno na cuvanju kod Irinee Habek (kontakt: 098 3163 61).
Foto: Neja Markicevic / CROPIX
Neja Markičević/Hanza Media

Nakon oporavka, ove tri slatke njuškice bit će spremne pronaći svoj trajni dom. Iako je poznato kako se crni psi teže udomljavaju, posebno ako su ženke, pokažimo sestricama kako postoji nešto bolje od dvorišta. Da za svaku od njih postoji njihova obitelj, njihov krevetić i samo njihova igračka.

Da postoji dom u kojem će ove ljepotice pasmine ptičara, težine 15-ak kilograma, biti ravnopravne članice obitelji. Tina, Lina i Nina za početak traže privremeni ili stalni dom. Donacije za hranu i druge potrepštine mogu se uplatiti na račun Erste banka Zagreb, Irinea Habek, IBAN HR8624020063205032419ESBCHR22. Ako njuškicama možete pružiti dom, nazovite na 098 316 361.

Zagreb, 040117. 
Tri psece sestre, napustene u Bjelovaru, traze dom. Trenutno na cuvanju kod Irinee Habek (kontakt: 098 3163 61).
Foto: Neja Markicevic / CROPIX
Neja Mafrkičević/Hanza Media

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 08:04