PREDSJEDNIČKI MILJENIK

PRVA DAMA BRAZILA BEZ RAZMIŠLJANJA SPASILA PSA IZ LEDENOG JEZERA Skočila je odjevena u vodu; agent koji je odbio pomoći, više nije u službi...

 
Picoly i Thor
 Instagram

Brazilska prva dama, Marcela Temer, skupila je ‘bodove’ kod svih onih koji suosjećaju sa slabijima od sebe. Žena predsjednika Michela Temera bez razmišljanja se bacila u ledeno jezero kako bi spasila svog blesavog psa.

Iz ureda predsjednika priopćeno je da je prva dama skočila u jezero koje se nalazi u sklopu predsjedničke palače u Brasiliji kako bi spasila svog psa. Njezin Picoly pasmine Jack Russell završio je u jezeru i mahnito se trudio održavati na površini.

Kad je vidjela da se muči i da je u totalnom strahu, Temer se bacila u jezero kompletno odjevena kako bi ga spasila, piše BBC. Agent iz osiguranja koji je odbio pomoći psu u nevolji, dobio je otkaz.

Gđa Temer šetala je vrtom u društvu sina Michelzinha. Picoly je zahvaljujući znatiželji završio u jezeru, no voda ga je poklopila i više se nije mogao sam izvući na obalu.

Brazilski predsjednik i njegova supruga imaju dva psa, Picolyja i Thora, zlatnog retrivera. Thor je inače poznat po tome da voli prekidati službene sastanke prve dame.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 20:36