USKRS U ZOO-U

USKRSNI ZEC U ZOOLOŠKOM VRTU Tradicionalni program Zekanje u Zoo vrtu nikada nije bio bogatiji!

Podjela pisanica stanovnicima Zoološkog vrta, igre i radionice nadahnute zečevima, mnogobrojni atraktivni zabavni sadržaji i darovi iznenađenja za najmlađe – dio je onoga što posjetitelje Zoološkog vrta grada Zagreba očekuje na Uskrsni ponedjeljak, 2. travnja. Ove će godine trajati od 11 do 17 sati.

Pisanice će na samom početku programa dobiti kraljevi životinja – obitelj lavova, a posjetitelji će se na Zebrinu trgu moći uključiti u izradu pisanica za druge životinje. Od 13.15 sati njihove će pisanice biti poslužene čimpanzama, nosatim rakunima, kapucinima, merkatima, mungosu, smeđem medvjedu i lemurima.

U kojem grmu leži zec, pitat će se djeca na zabavnom poligonu koji im provjerava spretnost. Nešto drugačije prepreke čekaju ih u igri Zeko hop.

U restoranu Kod morskog lava mališani će se moći uključiti u kreativnu radionicu izrade zečjih ušiju, a za uspomenu će se slikati s uskrsnim zecom. Kako je imati njušku i brk, mališani će moći doživjeti zahvaljujući oslikavanju lica.

Udruga Zecovi posjetitelje će upoznavati sa zečevima i kunićima te zainteresiranima pojasniti kakav je kunić kao kućni ljubimac. Među posebno zanimljivim edukacijama je i ona o vidu životinja.

Novu perspektivu na roditeljstvo odraslim će posjetiteljima donijeti edukativna radionica Abeceda roditeljstva – Roditelji 21. stoljeća.

Zmaj Anđelko predstavit će istoimenu društvenu igru, a djeca željna veće fizičke aktivnosti moći će se uključiti u Olimpijadu za najmlađe.

©G.I.Tepeš

Dobro raspoloženje dodatno će rasplamsati mažoretkinje i mađioničar. Veliki osmijeh na lice djeci će izmamiti i 40 pisanica skrivenih kraj šetnica Zoološkog vrta. Tko ih pronađe, na dar će dobiti slatki paket sponzora.

Zekanje u Zoo vrtu Zoološki vrt organizira u suradnji s portalom Wishmama.hr.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. travanj 2024 16:38