DOBRA ŠALA

Baby Lasagna snimio video isprike: ‘Mislim da je došlo vrijeme da se oglasim o problemu...‘

Baby Lasagna ispričao se što je u videu ranije za mladi luk rekao da je poriluk i time mnoge nasmijao

Baby Lasagna

 Screenshot/tiktok/thebabylasagnaofficial/

Baby Lasagna objavio je video isprike na svojim društvenim mrežama. Tužno je gledao u kameru i uzdahnuo prije nego što je počeo govoriti.

„Pozdrav svima, ovaj video je dugoočekivan. Mislim da je došlo vrijeme da se oglasim o problemu... Mislio sam da će to nestati samo od sebe, ali čini se da se samo pojačava... Dakle, jučer, zbog neobazrivosti i impulzivnosti, uvrijedio sam mnoge Balkanace. Jučer, dok sam snimao video za TikTok, za povrće sam rekao da je poriluk, a zapravo je bio mladi luk...", ispričao je Baby Lasagna.

„Želim iskoristiti ovu priliku da se ispričam svima koje sam uvrijedio svojim manjkom znanja o povrću. Pokušat ću, trudit ću se, da budem bolji", zaključio je video kojim je mnoge nasmijao.

„Poriluk incident 2024”, „Dok god učiš iz toga, oprošteno ti je”, „U redu je, volimo i mladi luk i poriluk”, „Prihvaćamo ispriku. Samo se sjeti sljedeći put istražiti svoje povrće”, glasili su komentari.

Inače, Baby Lasagna govorio je o videu u kojem je snimio blagdansku večeru i umjesto „mladi luk” rekao je „poriluk”, a u komentarima su ga brzo ispravili.

Podsjećamo, jučer je Baby Lasagnu s trona eurovizijskih kladonica skinuo Švicarac Nemo, koji se deklarira kao nebinarna osoba i pjevat će „The Code” na natjecanju u Švedskoj u svibnju.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
02. travanj 2024 10:30