GOLA KRALJICA

VIDEO: EROTSKE PRIČE IZ POVIJESTI UMJETNOSTI Venera s Facea uživa u igri sa svjetlom

Ena Friedrich, Venera s Facebooka, naprosto voli pozirati gola. Uživa u igri sa svjetlom i u samoj sebi. Najzaposleniji hrvatski model za erotske fotografije ima mnogo imena – ovisno o tomeje li znanstvenica, model ili supruga

Ena Friedrich magistrica je povijesti umjetnosti i istinska zaljubljenica u erotsku fotografiju. Nekad tek u ulozi promatrača, a danas u jednoj od glavnih – onoj modela erotske fotografije. Ona, kako kaže, jednostavno voli pozirati gola. Uživa u namještanju pred fotoobjektivom, igri sa svjetlom, a potom i u promatranju gotovog proizvoda. Same sebe, piše Globus.

Erotskim fotografima počela je pozirati sasvim spontano. I bilo je to, kaže, nešto sasvim neočekivano za nju. “Dotad ste me najčešće mogli vidjeti u studentskoj knjižnici. Nikad ništa slično u životu nisam radila. Međutim svidjelo mi se. Zabavno je. To je moja potpuno nova uloga.”

U ringu. Surađivala je s erotskim fotografima snimajući za njihove bookove i pozirala za umjetničke aktove.

A onda su joj ponudili da svoje čari otkrije za hrvatsko izdanje Playboya. To je bilo u studenom prošle godine. Tako je postala i jedna od Playboyevih zečica.

U travnju ove godine pak bila je ring-djevojka na borbama MMA lige. Ne samo da ona sama nikada nije razmišljala o tome da se bavi modelingom nego je time prilično iznenadila i obitelj. Posebno majku.

“Njoj nije bilo baš drago. Zapravo, bila je šokirana. Pitala me odakle sad to, zar to ne rade cure u dobi od 18, 19 godina? A ne visokoobrazovane mlade žene… No, sad je već sve u redu. Svi su se navikli”, kaže Ena.

Prijatelji su pak zadovoljni: oni vjerno prate sve Enine objavljene fotografije. A na Facebooku njezine objave prati više od dvije i pol tisuće ljudi, piše Globus.

...

ČLANAK U CIJELOSTI PROČITAJTE U TISKANOM IZDANJU GLOBUSA

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 04:20