EKSKLUZIVNA PREMIJERA

VIDEO: NOVI SPOT PROVIDENCE NJEŽNIM ZVUKOVIMA GITARE UNOSI DAŠAK TOPLINE U HLADNE ZIMSKE DANE 'Ne zaboravimo sanjati u ovo predbožićno vrijeme!'

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 06.12.2018. u 12:54

Promo

 

Splitska grupa Providenca nakon pjesme "Takva sam ja" u izdanju Scardone snimila je novi singl romantičnoga naziva "Sanjaj", a u pjesmi im se pridružio poznati gitarist i skladatelj Ante Pupaćić Pupi.

Ova zanimljiva splitska grupa donosi nam novu pjesmu punu ljubavi i emocija kojom potiče ljude da što više vole, sanjaju i uživaju u životu.

- Kad mi je Mirella pokazala stihove koje je napisala, odmah smo se dogovorile kako ih treba uglazbiti. Pjesma je puna ljubavi, emocija i univerzalna je. Pupi je glazbom divno obojao stihove, a mi smo joj, čini mi se, udahnule život našim glasovima. Nadam se da će ju i publika prigrliti - izjavila je Zorica Bučić.

Promo
 

Suradnjom su obje strane oduševljene i smatraju kako je to bila dobitna kombinacija za ovu pjesmu.

- Možda se čini da smo nas dvije i Pupi neobičan spoj, ali to nije baš tako. Ljudi koji ga dobro ne poznaju misle da je on žestoki roker, no on je najveći emotivac kad uzme akustičnu gitaru u ruke. Odavno smo htjeli napraviti nešto ovako, ali je svatko od nas uvijek bio u nekom svom životnom rasporedu - ispričala je pjevačica Mirella Meić.

Ante Pupačić Pupi, hrvatskoj javnosti najpoznatiji po čuvenom solu u pjesmi ''Geni kameni'' u novoj Providencinoj pjesmi zaslužan je za glazbu i aranžman:

- Mirella i ja imali smo puno suradnji na njezinim humanitarnim koncertima za bolnicu, na nekim predstavama za djecu, gradskim manifestacijama, ali zajednička pjesma bila nam je neostvarena želja. Ja sam poznat po tome da ne funkcioniram mobitelom, rijetko uopće odgovaram na pozive. Međutim, to jutro, kad je ona nazvala, javio sam se iz prve. Odmah je došla u studio, donijela stihove, uzeo sam gitaru i pjesma je stvarno nastala u trenu - rekao je Pupi.

Video za ''Sanjaj'' napravio je Matko Petrić, glazbenik koji i inače svira s Providencom, a upravo on dao im je i neke ideje oko ove pjesme. Glazbenice su naglasile kako im je želja ovim singlom poslati poruku da ne zaboravimo sanjati u ovo predbožićno vrijeme.

 

Više na Jutarnjem...


Izdvajamo