ZVIJEZDA KAMPANJE

VIDEO: ONA DEFINITIVNO IMA TAJ FAKTOR X! Dvadeset godina nakon što je prekinula pjevačku i manekensku karijeru, Viktorija Rađa izgleda senzacionalno

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 11.06.2018. u 13:08

Viktor Drago

 

Poznata hrvatska modna dizajnerica Matija Vuica ne prestaje osvajati svojim raskošnim kreacijama, pa tako ovih dana marljivo radi na završnim pripremama za najnoviju kolekciju. Istu krasi prepoznatljiv autorski rukopis te beskompromisnost u kvaliteti izrade i korištenih materijala, čime se vrijednost kolekcije namijenjene najizbirljivijim klijentima može slobodno mjeriti s velikim međunarodnim modnim imenima, na čiju je listu Matija Vuica uvrštena redovitim pojavljivanjem njezinih kreacija na brojnim događanjima.

Bajke, inspiracija nove kolekcije Matije Vuice, kao svoju prvu junakinju predstavljaju Viktoriju Rađu. Jednostavna, vesela i vedra duha, Viktorija je, iako kratko na javnoj sceni, ostavila snažan dojam. Jedna je od onih djevojaka, danas žena, koje imaju taj faktor X. Ako je ikad postojala era domaćih supermodela, onda je Viktorija zasigurno dio jedne od njih.

Viktor Drago

Viktor Drago

Viktor Drago

Viktor Drago
 

Fotografije nastale ususret velikom modnom projektu "Kingdom For The King", modnoj reviji dizajnerice Matije Vuice, utjelovile su upravo te kvalitete, kako Viktorije kao bezvremenske ljepotice, tako i luksuznih haljina iz nove kolekcije, snimljenih na lokaciji predivnog dvorca Trakošćan.

Jedinstvena modna revija održat će se u subotu, 16. lipnja, upravo u dvorcu Trakošćan, povijesnom spomeniku nulte kategorije i jednom od najljepših europskih dvoraca, koji svojom ekskluzivnom lokacijom i sigurnosnim uvjetima zadovoljava visoke standarde produkcije.

I ovaj put za Matiju Vuicu kreativno vodstvo i produkciju potpisuje Viktor Drago, i to u suradnji sa strateškim partnerima, zaduženima za predstavljanje brenda Matija na stranim tržištima.

Ovo je sjajan spoj prikazivanja hrvatske povijesne i kulturne baštine te domaće mode i svega što može kvalitetom konkurirati na svjetskoj sceni.

Viktor Drago

Viktor Drago
 

Viktor Drago
 

Viktor Drago
 

 


Besplatno se prijavite na portala Jutarnji.hr

Izdvajamo