STARIJA I PAMETNIJA

'NIKAD TO NE BIH PONOVILA' Jedna od najljepših Hrvatica danas se kaje zbog jedinog estetskog zahvata koji je napravila još kao tinejdžerica

 
Viktorija Rađa
 Jadran Babic / CROPIX

Viktorija Rađa (40) prije 23 godine ponijela je titulu Miss Dalmacije i prve pratilje Miss Hrvatske, a nedavno smo je opet imali prilike vidjeti u ulozi manekenke, i to u novoj kampanji naše poznate dizajnerice Matije Vuice.

Supruga bivšeg košarkaša Dina Rađe (51) i ovaj put oduševila je besprijekornim izgledom, a u razgovoru za Tportal Viktorija je otkrila i koja je tajna njezine mladolikosti.

- Godine se uvijek vide, treba samo dobro pogledati... Najviše od svega volim jednostavnost, iako na kraju izgledam atraktivno zbog svoje visine, bujne kose, uspravnoga hoda, temperamenta koji je vidljiv iz daleka... Nekako se vodim onom 'manje je više' - izjavila je zgodna Splićanka, a osvrnula se i na jedan estetski zahvat koji je napravila kad joj je bilo svega 17 godina - naime, Viktorija je tad bila na liposukciji.

- Minimalne korekcije su mi prihvatljive, sve ostalo ne prihvaćam. Oduvijek sam morala ulagati puno truda da bih ostala vitka, a liposukciju nikad ne bih ponovila. Djevojkama koje to planiraju napraviti savjetujem da to ne rade jer postoje drugi načini da se postigne isto, a to su, prije svega, zdrava prehrana i vježbanje - kaže Rađa.

Majka dvojice sinova nikad nije skrivala da se u svakoj trudnoći udebljala čak 40-ak kilograma, a Tportalu rekla je i zašto.

- Trudnoće sam doživljavala kao trenutke za potpuno opuštanje i podređivanje tom drugom stanju pa sam u skladu s tim i jela što god i kad god mi je to vlastiti organizam diktirao. No ne bih to ponovila, prevelika je to agresija na organizam - zaključila je bivša Miss, koja će uskoro početi raditi kao fitness trenerica.

Nešto sam ti se zamislila♀#summer #whiteday #look

A post shared by Viktorija7 (@viktorija7777) on

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
14. travanj 2024 14:31