POVRĆE NIKAD NIJE PROBAO

Već 22 godine jede samo kobasice i pomfrit, pa sad moli za pomoć

 Instagram

Daniel Pennock do četvrte godine jeo je svu hranu, no tada je počeo odbijati sve što nisu kobasice i prženi krumpirići, piše Daily Mail.

Ovaj 26-godišnjak tvrdi da se razboli čim bilo koje druge namirnice, osim kruha, krumpirića, jabuka, banane i spomenutih kobasica, približi ustima.

Ovaj neobični poremećaj Daniela je koštao kilograma koje je nakupio, ali i veza s bivšim djevojkama koje su ga ostavile jer nikad nije htio jesti u restoranima. No tjelohranitelj, kojemu je cilj postati osobni trener, vapi za profesionalnom pomoći.

Volio bi da netko riješi ovaj njegov problem ograničene prehrane jer želi, kako je sam rekao, živjeti normalan život.

- Ne jedem ništa osim smeća i dosta mi je toga. Nikad u životu nisam okusio povrće - rekao je Daniel. Dodao je da kobasice i pomfrit jede svaki dan već 22 godine.

- Pokušao sam jesti i druge stvari, ali jednostavno ne mogu. Taj problem želim riješiti ne samo zbog sebe nego i zbog svoje obitelji - rekao je Daniel. Naime, dok je bio dječak njegova je majka mislila da je to samo faza koja će proći.

Daniel čak i na Božić jede samo kobasice, no umjesto pomfrita, na meniju je pečeni krumpir. Posjetio je doktora opće medicine i dijagnosticiran mu je poremećaj selektivnog jedenja, no poznanici mu kažu da je previše izbirljiv. Daniel je u Londonu čak i pronašao stručnjaka koji bi mu mogao pomoći riješiti ovaj problem, no sat vremena terapije košta 300 funti.

Kako bismo novi Jutarnji.hr učinili još boljim, bržim i modernijim, tijekom perioda transformacije do 6. svibnja paralelno ćete ga moći pratiti na dvije adrese – stari portal nalazi se na adresi Jutarnji.hr, a novi na novi.Jutarnji.hr. Na novom se portalu promjene događaju svaki dan stoga popunite upitnik na dnu stranice ili kliknite na link i napišite nam svoje mišljenje kako bismo portal što bolje prilagodili upravo vama!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 18:13