Prva emisija kulinarskog serijala “Škola kuhanja” u novoj će godini predstaviti jednu posebnu kuharicu amaterku. Po tome što voli kuhati i izvrsno se snalazi među kuhinjskim elementima, priborom i različitim namirnicama možda i nije jedinstvena, ali po tome što sve to radi s lakoćom, a pritom je slijepa zasigurno je posebna. No, Gordana Glibo je i žena vrlo vedra duha. Voli pričati i vrlo je šarmantna. I uporna.
Nema, kaže, drugi život. Zato ovaj živi kao da i nema ograničenja. Sve se može, uvjerena je. Samo ako se želi.
Bakina kuhinja
Pred televizijskim kamerama u zagrebačkom studiju Gastronomada Gordana je samouvjereno i s iznimnom lakoćom demonstrirala klasičnu tehniku bečke panade, pohanca koji svi poznajemo pod nazivom vineršnicl ili bečki odrezak.
- Mislim d...
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....