'MOJ POSLJEDNJI VIDEO'

POZNATA YOUTUBERICA ŠOKIRALA OBOŽAVATELJE 'Imala sam migrenu i onda sam iznenada otkrila da imam terminalni tumor na mozgu. Imam samo jednu želju...'

 Screenshot/YouTube
 

YouTuberica Samantha Last (49) je svojim pratiteljima nedavno otkrila strašnu vijest - ima tumor na mozgu. To im je ispričala u videu kojeg je nazvala oproštajnim.

"Želim s vama podijeliti moj posljednji video. Posljednjih tjedana patim od određenih zdravstvenih problema. Ništa dramatično, počelo je s upalom uha i migrenom. Ali je postajalo sve gore. Prije tjedan dana su mi dijagnosticirali terminalnu fazu tumora na mozgu", rekla je Samantha uz obećanje da neće plakati.

Britanka je jedna od omiljenijih beauty vlogerica, ali je poručila da više neće biti nimalo glamurozna.

"Šminka i sve to nisu više važni. Jedino mi je važno da mi bude ugodno i da budem sa svojim voljenima", poručila je iskreno majka četvero djece.

Posljednja želja joj je putovanje kamperom po obali, a zamolila je obožavatelje da joj u tome pomognu na stranici Gofundme.

- Bilo bi odlično kada bih mogao unajmiti kamper da Samantha ode na putovanje života s djecom, naša dva psa i bez brige o novcu - rekao je njezin suprug.

U šest dana je skupljeno više od 20.000 funti.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 09:05