VELIKA PROMJENA

Pretila Britanka toliko se sramila svog tijela da je ni suprug nije vidio golu čak 12 godina

 Instagram

Jenni Tait iz engleskog Shrewsburyja težila je 130 kilograma i na svaki je način i u svakom trenutku pokušavala sakriti svoje tijelo širokom odjećom, suprugu čak 12 godina nije dozvolila da je vidi golu, a ljubav su vodili isključivo u mraku. Muž je čak morao kucati na vrata spavaće sobe prije nego što bi ušao.

Međutim, nakon što je shvatila da joj brak propada, 36-godišnjakinja i majka 15-godišnje Jasmine odlučila je promijeniti život. Prije dvije godine je počela s dijetom i do danas izgubila gotovo 60 kilograma. Nažalost, brak nije uspjela spasiti.

‘Oduvijek sam mrzila svoje tijelo i došla sam do točke kad više nisam podnosila da me itko vidi golu, čak ni moj muž. Bila sam prestravljena da će ga odbiti moje naslage koje sam inače skrivala. On je na sreću imao puno razumijevanja i nikad se nije žalio, ali gledajući sad unatrag mogu reći da su moji problemi najveći uzrok raspada braka’, rekla je Tait za Mirror.

Jenni se počela debljati još kao tinejdžerica zbog čega su je u školi maltretirali, a nakon rođenja kćeri 2000. godine više ništa nije imala pod kontrolom:

‘Moji problemi s hranom počeli su u školi gdje su me nasilnici gnjavili i vrijeđali. Nakon što sam se rastala od Jasmininog tate, vrlo brzo nakon što se rodila, zbog stresa sam tražila utjehu u hrani. Kad sam upoznala Scotta, drugog supruga, 2003. godine već sam se pomirila s činjenicom da mi se moj izgled nikad neće sviđati.’

#weightwatchersonline #weightloss #weightwatchersuk #weightlossjourney

A photo posted by Jenni Lily Tait (@taity22) on

Sljedećih godina Jenni je uspješno odbijala Scotta kad god ju je htio vidjeti golu: ‘Inzistirala sam da vodimo ljubav u mraku, a presvlačila sam se pod plahtama da ništa ne može vidjeti. Morao je kucati na vrata spavaće sobe prije ulaska i zabranila sam mu da ulazi u kupaonu dok se tuširam. On je to smatrao smiješnim i uporno me pokušavao uvjeriti u suprotno, ali ja mu nisam vjerovala. Doista sam mislila da ću mu se zgaditi ako me vidi golu.’

Do 2014. godine Jenni je shvatila da joj se brak raspada, ali i neovisno o tome počela se silno bojati za svoje zdravlje. Uz redovnu vježbu, zdravu prehranu i puno sirovog voća i povrća, Jenni je smršavjela 60 kilograma, no brak nije uspjela sačuvati.

Jenni je danas zadovoljna sa sobom i svojim izgledom, izlazi i nada se da će opet pronaći ljubav.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 03:35