USPJEH MLADE LUCIJE

‘ODLAZIM IZ HRVATSKE, IDEM OSVOJITI SVIJET’ Hrvatska plus size ljepotica otkriva kako je dospjela u Vogue

 Livio Andrijić / EPH

Lucija Lugomer, prvi hrvatski plus size model, polako stječe svjetsku slavu nakon što se o njoj raspisao Daily Mail, a zatim je i izašla u talijanskom Vogueu. Zagrebačka ljepotica koja s ponosom nosi konfekcijski broj 44 ima 22 godine, no dovoljno je zrela da prihvati sve svoje mane i vrline te da donese važne životne odluke.

Kako je ispričala za RTL , suradnja s talijanskim Vogueom dogodila se slučajno - kontaktirala ju je novinarka, a Lucija je mislila da se netko šali.

‘Taman sam bila na pilatesu, odlazim s treninga i vidim da mi je isključen mobitel. Dečko me čekao u autu i govori mi kao 'isključen ti je mobitel, znaš li ti šta se desilo?' Rekla sam mu da nemam pojma. Na to mi je rekao 'pa ti si izašla u Vogueu', a ja sam pomislila ajme, to se stvarno dogodilo’, priča Lucija.

Da stvar bude bolja, Luciji je zapravo manekenstvo ‘palo s neba’: ‘Nikoga nisam povlačila za rukav, nikoga ništa nisam molila. Dakle, sve mi je samo došlo i za to sigurno postoji neki pametan razlog.’ Još je ranije rekla da ne sluša kritike jer joj ljudi svašta govore. ‘Za neke sam predebela, za neke premršava. Neki kažu i da sam ružna, ali uspijevam se nositi s tim.’

Međutim, priznaje kako nema iskustva u svijetu mode: ‘Ja sam totalni laik za ovakve stvari. Ja sebe ne smatram profesionalnom osobom za ovakav posao, nikada nisam bila na reviji, na pisti ili slično’, kaže Lucija za RTL .

Što se budućnosti tiče, otkrila je da je donijela odluku o odlasku iz Hrvatske. Nije ulazila u detalje, no putuje u Ameriku gdje je dobila i ponudu: ‘Ta odluka je definitvno konačna, da idem van i idem osvojiti svijet!’

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
07. svibanj 2024 07:31