Koncert

Doris Dragović stiže u bajkoviti perivoj Novih dvora bana Jelačića u Zaprešiću

Ciklus BAN. GLAZBA. USPOMENA. u prekrasnom perivoju ispred dvorca bana Jelačića donosi posebne glazbene priče
 TZ grada Zaprešića

Turistička zajednica grada Zaprešića poziva vas na jedinstveni glazbeni spektakl, koncert jedne od najvećih glazbenih diva u regiji, Doris Dragović! U intimnoj atmosferi povijesnog bogatstva Novih dvora bana Jelačića, u srcu grada Zaprešića, donosimo neponovljivu glazbenu čaroliju.

"Osjećam se vrlo počašćeno! Biti gost bana Jelačića nije mala stvar. Zahvalna sam organizatoru na pozivu da budem dio romantične prošlosti s onim što najbolje znam - pjesma. Veselim se susretu sa onima koji uživaju u istome i radosti koju ćemo ponijeti sa sobom u sjećanje za buduće dane", istaknula je dalmatinska diva koja je posljednji put u ovom dijelu Hrvatske, kao i u Zagrebu nastupila 2019. godine kada je zagrebačka Arena bila rasprodana dva mjeseca prije samog koncerta.

Sada je s nestrpljenjem očekujemo u prekrasnom i čarobnom ambijentu Novih dvora bana Jelačića 3. rujna kada ćemo uživati u bezvremenskim hitovima poput „Željo moja“, „Jedini“, „Sedam mora, sedam gora“, „Baklje Ivanjske“, „Malo mi za sriću triba“, „Ovo je naša krv“, „Marija Magdalena“ i mnogim drugim uspješnicama.

Ciklus BAN. GLAZBA. USPOMENA. u prekrasnom perivoju ispred dvorca bana Jelačića donosi posebne glazbene priče. Na ljetnoj pozornici okruženoj višestoljetnom šumom pod zvjezdanim nebom ovoga lipnja već su nastupili Massimo i Vanna, a čaroliju svojom pjesmom nastavlja tkati Doris Dragović.

Ulaznice za ekskluzivni koncert Doris Dragović za 03. rujna gotovo su rasprodane. Svoju ulaznicu rezervirajte na vrijeme putem sustava Entrio.hr na poveznici: https://bit.ly/3y95Gwt

Pridružite nam se na glazbenom događaju sezone, koncertu koji ćemo zasigurno pamtiti po pjesmi, ali i neponovljivoj emociji koju jedinstvena Doris pruža svojoj publici. Ispišimo zajedno novu stranicu glazbene storije u zagrljaju banove ostavštine.

Vidimo se u Novim dvorima bana Jelačića 3. rujna!

Ban. Glazba. Uspomena. Tri riječi, jedna čarolija!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 19:28