DEVETO IZDANJE

DriveInKino se vraća u Zagreb! Kod Kockice besplatno pogledajte hit filmove iz svog automobila

Ovog vikenda na repertoaru su filmovi Focus i Zagrebački ekvinocij, a sljedećeg možete pogledati Legendu o medvedu i Nedodirljive
DriveIn kino kod Kockice u Zagrebu
 /Hrvatska Studentska Asocijacija


U Zagrebu se ovog vikenda, 17. i 18. travnja, kao i sljedećeg (24. i 25. travnja) održati deveto po redu DriveInKino a ulaz je za sve posjetitelje besplatan!
DriveInKino organizira Hrvatska studentska asocijacija, a osim besplatnog ulaza, za besplatne grickalice i pića pobrinuli su se brojni sponzori. Lokacija ostaje ista kao i prethodnih godina - parkiralište i poligon Kockica u Cvjetnom naselju.

image
DriveIn kino kod Kockice u Zagrebu
/Hrvatska Studentska Asocijacija

Ove godine, kao i uvijek, puštat će se samo hit filmovi. Otvorit ćemo DriveInKino filmom Focus, ljubavnom komedijom i krimićem s Margot Robbie i Will Smithom u glavnim ulogama. Dašak noćnog života, nezaboravnih izlazaka i situacija s kojima se mnogi mogu poistovjetiti na poznatim lokacijama u Zagrebu donosimo 18. travnja filmom Zagrebački Ekvinocij.
Taj fenomenalan hrvatski film za mlade, nastao je potpuno bez budžeta i vrlo brzo osvojio hrvatsku publiku. Naravno, kao i svake godine, mislimo na sve klince i klinceze. U subotu 24. travnja prikazujemo kultni crtić Legenda o medvjedu čija nas priča vraća u djetinjstvo, a nove naraštaje uči o toleranciji i dobroti. Kao šećer na kraju, 25. travnja na Kockici posjetitelje očekuje film koji je rijetko koga ostavio ravnodušnim. Zatvorit ćemo sezonu uz film Nedodirljivi, najuspješniji francuski film svih vremena.
Prije početka emitiranja filmova, organizacijski tim DriveInKina pripremio je za posjetitelje razne zabavne sadržaje.
Ulaz na poligon će se za sve četiri projekcije otvarati u 18 sati, a od 20 sati posjetitelji će moći testirati svoje znanje na kvizovima, poslušati intervju s filmskom ekipom Zagrebačkog Ekvinocija ili jednostavno uživati u dobroj atmosferi uz DJ-a TommyT.
Sve informacije o projektu možete pratiti na službenoj Facebook stranici i na Instagramu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. lipanj 2024 01:04