TURISTIČKE USLUGE

Iskoristite promotivne ponude u sklopu kampanje Mjesec hrvatskog turizma

Očekuje nas još lijepih i sunčanih dana do kraja mjeseca koji su idealni za provod u prirodi i istraživanje predivne Hrvatske

Kopački rit

 Antun Cerovecki/HTZ

Mjesec hrvatskog turizma u punom je jeku. Kampanja Ministarstva turizma i sporta i Hrvatske turističke zajednice, koju mogu koristiti svi građani te po atraktivnim cijenama doživjeti i iskusiti turističke usluge u svim dijelovima Hrvatske, traje sve do 6. studenog i pravo je vrijeme da iskoristite ponude po sniženim cijenama od najmanje 35 posto. Očekuje nas još lijepih i sunčanih dana do kraja mjeseca koji su idealni za provod u prirodi i istraživanje predivne Hrvatske - od Istre, Kvarnera, središnje Hrvatske, Slavonije i Like sve do Dalmacije.

Planirate li kratki jednodnevni izlet, vikend-odmor, odlazak na joga retreat ili biste htjeli uhvatiti još sunca na jadranskoj obali, sve ponude možete pronaći na službenim stranicama Mjeseca hrvatskog turizma. Ponude možete pronaći prema kategorijama - odabrati regiju, datume koji vam odgovaraju ili prema afinitetima poput hrane i pića, smještaja, prijevoza, kulturnih atrakcija i ostalog.

U kampanju Mjesec hrvatskog turizma uključio se velik broj subjekata, od privatnih iznajmljivača do parkova prirode i nacionalnih parkova. Do kraja mjeseca tako možete pronaći povoljnije ulaznice za nacionalne parkove Krka i Mljet, posjetiti Kopački rit te parkove prirode Vransko jezero, Papuk, Velebit, Učka i Kopački rit.

image

Nacionalni park Krka

Tom Dubravec/ Cropix

Ljubitelji aktivnog odmora u Mjesecu hrvatskog turizma mogu izabrati između mnogobrojnih ponuda. Povoljnije su cijene raznih sadržaja pa tako do 6. studenog možete uživati na farmi magaraca u Šmriki, jahati konje na imanju arapskih konja u Moslavini ili na istarskom ranču u Medulinu. Oni željni adrenalina mogu iskoristiti promotivne cijene na quad avanture ili pak jeep safari avanture, kajaking, brdski biciklizam ili pak vođene ture planinarenja.

Još uvijek toplo vrijeme idealno je i za opuštajući odmor te su se Mjesecu hrvatskog turizma priključile i Daruvarske toplice, Lječilište Veli Lošinj, Specijalna bolnica za ortopediju i rehabilitaciju Martin Horvat Rovinj, a možete se opustiti i na joga retreatu u Zagorju.

image

Vožnja quadom

Vojko Basić/Cropix

I brojni muzeji snizili su cijene svojih ulaznica te svakako iskoristite priliku i do kraja trajanja kampanje posjetite Muzej krapinskih neandertalaca, Aquatika - slatkovodni akvarij Karlovac, Interpretacijski centar katedrale sv. Jakova “Civitas Sacra”, Pomorski i povijesni muzej Hrvatskog primorja Rijeka, Galeriju Meštrović u Splitu i mnoge druge.

Ako planirate odmor od nekoliko dana, pretražite bogatu ponudu smještaja - od hotela i apartmana pa do privatnih kućica u prirodi. Listopad je vrijeme za bučijade, berbu gljiva i uživanje u jesenskim plodovima te možete iskoristiti ponudu i posjetiti Gljivarijadu u Pilu nedaleko od Stubičkih Toplica, ali i uživati u vinskim turama po brdovitom Zagorju.

image

Mljet, Veliko jezero

Antun Cerovecki/HTZ

Nemojte propustiti ovu akciju i posjetite različite dijelove Hrvatske te istražite brojne turističke proizvode i usluge, od smještaja, kulturnih, povijesnih i prirodnih znamenitosti, različitih turističkih atrakcija, aktivnog turizma pa sve do ugostiteljskih usluga i različitih paket aranžmana. Kompletnu ponudu po kategorijama možete vidjeti na web stranici Mjeseca hrvatskog turizma.

image
Hrvatska turistička zajednica
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
09. svibanj 2024 01:27