LJETNA MANIFESTACIJA

Ljeto kod bana: Ovog vikenda posjetite Zaprešić i prošećite s plemstvom Novim dvorima

U Zaprešiću vas očekuju zanimljive tematski vođene ture, radionice za djecu i koncerti. Ulaz na sva događanja je besplatan

Novi Dvori, Zaprešić

 Depositphotos

Manifestacija "Ljeto kod bana" u Zaprešiću ulazi u završnicu te su ovog vikenda u pripremi dva zanimljiva programa - "Od Zrinskih do Jelačića - svi vlasnici Novih dvora" i "Moj stric ban". Tematska tura Od Zrinskih do Jelačića - svi vlasnici novih dvora počinje u subotu, a sve posjetitelje očekuju priče o obiteljima u čijem je vlasništvu bilo ovo prekrasno imanje.

U petak i nedjelju je na rasporedu tematska tura "Moj stric ban" u čijem su centru Novi dvori, a imanjem bana Jelačića provest će vas njegova nećakinja Anka Jelačić. Obje ture započinju u 19 sati ispred Muzeja Matije Skurjenija.

U Zaprešiću su razmišljali i o najmlađima te su za njih pripremili radionice. Zabavno-edukativna radionica za klince i klinceze: Provedi jedan dan na imanju bana održava se u subotu i nedjelju u 18 sati. Radionice su namijenjene djeci od 6 do 10 godina, a predviđeno vrijeme trajanja je sat vremena.

Na programu je i bogati zabavni program. U petak će u 21 sat na pozornicu izaći Cinkuši dok je subota rezervirana za The Kazetofon. Manifestaciju će u nedjelju zatvoriti English Sunday: Hrvoje Sudar i Patrick Walker duo.

Ulaz na sva događanja je besplatan, a više o programu i rezervacijama možete saznati na visitzapresic.hr.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 18:07