Otok vitalnosti

Lošinjsko more, zrak i šume za jedinstveno wellness iskustvo u Lošinj Hotels & Villas

Stručnjaci brenda LH&V sastojke i inspiraciju za kreiranje wellness iskustva crpe upravo iz prirodnih blagodati otoka

Bellevue Spa Garden

 Lh&v/

Otok Lošinj još je krajem 19. stoljeća zbog svoje jedinstvene mikroklime i bogate prirode prepoznat kao „ljekovito mjesto“. Proslavila ga je bogata priroda, kristalno more i čak 2600 sunčanih sati godišnje, koji poput magneta ljude na Lošinj privlače i danas.

Osim prirodnim ljepotama, „otok vitalnosti“ svoju titulu itekako duguje i ponajboljoj svjetskoj Wellnes & Spa ponudi luksuznog hotelskog brenda Lošinj Hotels & Villas, čiji stručnjaci sastojke i inspiraciju za kreiranje wellness iskustva, koje spada u sami svjetski vrh, crpe upravo isključivo iz prirodnih blagodati Lošinja.

Pritom se najviše ističe Hotel Bellevue 5*, jedan od najcjenjenijih članova brenda Lošinj Hotels & Villas, koji se prošle godine i službeno popeo na sami svjetski vrh kada je riječ o hotelskoj spa i wellness ponudi. Spa Clinic Hotela Bellevue je u listopadu prošle godine u lošinjsku uvalu Čikat donio prestižnu svjetsku nagradu „World's Best Hotel Spa 2021“. Uz to, Bellevue je osvojio i nagradu „Europe's Best Hotel Spa 2021“ te nagradu „Croatia's Best Hotel Spa“. Ono po čemu se Bellevue Spa centar posebno ističe od drugih je njegov jedinstveni koncept, prepun sadržaja i programa koji se ne mogu pronaći nigdje drugdje. To su primjerice Free Diving Meditation, na kojem gosti uče o snazi svog daha i kako njime upravljati, ali i jedan od najposebnijih dijelova ponude - jedinstvena cryosauna, koja tijelo izlaže nižim temperaturama i blagotvorno djeluje na cijeli organizam. Tu je zatim i The Bellevue Detox masaža te aktivnosti kao što su Rise and Shine Yoga, ljekovite meditacije zvukom, Free Running i još puno toga.

image

Bellevue Spa Clinic

Lh&v/

Bogato je nagrađivan i Vitality Hotel Punta, član klasične kolekcije brenda Lošinj Hotels & Villas, koji je prošle godine osvojio nagradu „Croatia's Best Wellness Retreat 2021“ i koji u cijelosti utjelovljuje koncept Lošinja kao otoka vitalnosti.

Vitality Hotel Punta ujedno je i prvi certificirani i anti alergijski hotel u Hrvatskoj, čija Vitality zona nudi prirodni wellness u blagoj i ugodnoj klimi otoka Lošinja.

Jedinstvenom wellness ponudom može se pohvaliti i Boutique Hotel Alhambra, jedan od Top 10 hotela u Europi, koji je nominiran za nagradu “World’s Best Eco Spa”. Pritom je jedan od najposebnijih dijelova ponude te izvrstan primjer spoja tradiciji i inovacije inhalacijski bar, u kojem se koriste morska voda te ulje alepskog bora i otočnog bilja.

image

Vitality Hotel Punta

Lh&v/

„U LH&V wellnessu nećete pronaći „Copy-Paste“ tretmane, kao ni monotone i jednolične aktivnosti ili programe koji se ponavljaju. Naši tretmani osmišljeni su kako bi zaronili dublje u slojeve svakog pojedinog ljekovitog elementa iz prirode koja nas ovdje okružuje. U hotelu Bellevue, lošinjsko ljekovito more dominira u tretmanima usmjerenim na detoksikaciju i ljepotu, koji se u potpunosti oslanjaju na blagodati morske vode, morskog bilja i morskih minerala. S druge strane, Alhambra oživljava zrak, šume i obilje otočnog ljekovitog bilja, dok koncept Body Active u hotelu Punta transformira prostor u svojevrsno igralište za optimiziranje fizičke izvedbe, a Aura Spa hotela Aurore kroz aromaterapiju demonstrira ljekovitu moć svjetlosti i lokalnih eteričnih ulja”, rekla je Melissa Mettler, direktorica Spa i wellnessa za Lošinj Hotels & Villas te najavila nove programe poput “Fontane mladosti” i Sea-Tox programa u hotelu Bellevue.

image

LH& V

Lh&v/

„Razvijamo nove zanimljive pristupe kroz koje će naši gosti doživjeti ljekovito okruženje otoka. Vodena masaža na mjesečni, plutajuće saune, možda čak i prvi talasoterapijski spa čamac samo su neke od ideja. Dovoljno je samo pogledati ovaj prostor koji nas okružuje i inspiraciji nema kraja“, rekla je Melissa Mettler.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
13. travanj 2024 20:30