PRILIKA

Maroko direktnim letom iz Zagreba: veliki povratak agencijskih charter aranžmana

Uz doživljaj, putnici sada traže i fleksibilnost, osjećaj sigurnosti, informacije, osiguranja, kao i podršku prilikom mogućih promjena
 Matej Kastelic/Depositphotos

Direktan let do destinacije, bez dugih i napornih presjedanja, prijevoz od zračne luke do hotela, stručno vođenje... I sve to za destinacije koje inače nisu lako dostupne iz hrvatskih gradova - marokanski Marrakesh i finski Rovaniemi. To je dio jesenske i zimske ponude agencije Globtour Event, koja je među prvim hrvatskim agencijama pokrenula charter aranžmane nakon pandemijskog zastoja u posljednjih godinu i pol.
Kako su se odlučili za organizaciju paket-aranžmana s charter letovima, proizvod koji je prije covida bio iznimno popularan, ali zbog visoke rizičnosti već dugo nije bio u ponudi hrvatskih agencija, objasnila nam je Vesna Pritchard, direktorica Globtour Eventa.
- Uz doživljaj, putnici sada traže i osjećaj sigurnosti, pravodobnu informaciju, ponudu odgovarajućih osiguranja, kao i podršku prilikom mogućih promjena uputa za ulazak u strane zemlje. Shvatili smo da putnicima moramo pružiti i veliku dozu fleksibilnosti u slučaju otkaza, pa tako na svim našim programima jamčimo povrat uplaćenih sredstava, ako dođe do nemogućnosti putovanja u određenu zemlju zbog promjene uvjeta. Putnici žele doputovati brzo i sigurno, i sa svojim prijateljima i obitelji u kratkom vremenu doživjeti povratak starog dobrog osjećaja bezbrižnosti na putu - kaže Pritchard. U svega nekoliko sati, dodaje, možete stići u topli Marrakech i doživjeti sve čari toga grada, jednako tako i u Rovaniemi te ugrabiti priliku za doživljaj aurore borealis.
- Oba programa jednostavno je uklopiti u svakodnevne obveze i poslovnim ljudima, jer u pitanju je produženi vikend ili, pak, samo vikend program - ističe direktorica Globtour Eventa još jednu prednost takvih aranžmana.
Garantirani polazak u Marrakesh na redu je od 12. do 14. studenoga, a cijena već od 4570 kuna uključuje prijevoz posebnim zrakoplovom iz Zagreba, s uključenim taksama, smještaj u hotelima s 4* i 5*, poludnevni razgled Marrakecha, transfere i pratitelja putovanja.
U Rovaniemi, na druženje s Djedom Božićnjakom, ova agencija vodi od 11. do 12. prosinca.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 12:58