SMJEŠTAJ IZ SNOVA

Nisu Karibi, a ni Sejšeli: ove luksuzne ljepotice nalaze se na našem Zlatnom otoku

Vile s bazenom, okružene biljem, daleko od tuđih pogleda, ali s pogledom na more idealne su za obiteljski ili aktivni odmor na Krku
Contessa Villas
 Contessa/

Suncem okupane uvale, netaknuta priroda, bogato kulturološko nasljeđe, plodno tlo koje je podarilo razne delicije i kvalitetna vina... Sve to i mnogo više čini hrvatski otok Krk, smješten u središtu Kvarnerskog zaljeva, jedno od najatraktivnijih hrvatskih turističkih odredišta, destinaciju koju još od davnina zovu Zlatnim Otokom.
I dok odmor na Krku znači šetnju među najrazličitijim biljem, čiji se mirisi miješaju s morskim tvoreći blagotvorni mediteranski učinak, odmor na Krku znači i brojne aktivnosti na otvorenom poput biciklizma ili kajakarenja, wellness te uživanje u hrani i vinima. I dok se o Krku neprestano pišu hvalospjevi, vi se zamislite tamo negdje u središtu Krka, gdje s buteljom domaćeg vina u ruci u sumrak odlazite u svoj luksuzni smještaj – jednu od vila koje iznajmljuju Contessa Villas. Odmor na kojem se nalazite okružen je bazenom, mediteranskim biljem i daleko od tuđih pogleda, ali s pogledom na more.
Ako tražite smještaj za obiteljski ili aktivni odmor, imamo nekoliko prijedloga u unutrašnjosti otoka te u blizini mnogih sadržaja – šetnica, staza za vožnju biciklom ili trčanje, ali i uređenih plaža. Za dan koji započinje pogledom na more, a završava čašom butelja i opuštanjem u bazenu ili sauni, rezervirajte neku od sljedećih ljepotica i priuštite si odmor kakav još niste iskusili.

Luksuzna Villa Figa I

image
Villa Figa I, Krk
Promo Contessa Villas/

Luksuzna vila u unutrašnjosti otoka Krka, točnije u mjestu Gostinjac, oduševiti može društvo i do 9 osoba, jer na 280 m2 ima sadržaja i prostora za odmor, ali i zabavu. Uživanje se ovdje odnosi na brčkanje u privatnom bazenu, opuštanje u sauni ili roštiljanje na biljem ukrašenoj terasi, ali i na istraživanje uskih i skrivenih uličica, stazica i prolaza koji će vas svojom zagonetnošću namamiti čim izađete iz dvorišta. Nakon roštilja ili kupanja u bazenu, zabaviti se možete uz boćanje, a na raspolaganju je čak i E punionica. Pronađite slobodne dane u svom rokovniku i rezervirajte smještaj u Luxury Villa Figa I već danas!

Luxury Villa SunRise *****

image
Villa Sunrise, Krk
Promo Contessa Villas/

Apsolutno zapanjujuća, s nevjerojatnim pogledom na more, okružena palmama i mediteranskim biljem, ova luksuzna vila izvrstan je odabir za sve koji traže privatnost s daškom luksuza u blizini mora. Interijer vile zrači opuštajuće, s kožnim foteljama i stolicama, mramornim površinama i drvenim komadima namještaja. Prostor gdje se nalaze dnevni boravak s blagovaonicom i modernom kuhinjom krase velike staklene stijene koje pružaju osjećaj povezanosti s vanjskim dijelom. Zakoračite ujutro na terasu sa šalicom kave u ruci i osjetite miris mora dok se sunce presijava na površini bazena i moru ispred vas. Na drugoj strani terase nalazi se vrt s jacuzzijem gdje možete u potpunoj privatnosti uživati navečer promatrajući zalazak sunca na moru. Ne razmišljajte previše i rezervirajte svoj odmor u otmjenoj vili SunRise *****, baš onako kako ste i zamišljali.

Prostrana Villy Ivy

image
Villa Ivy, Krk
Promo Contessa Villas/

Još jedna ljepotica koja čeka svoje goste da joj stignu u okrilje jest Villa Ivy, elegantna i prepuna sadržaja. Može primiti 8-10 osoba u 4 spavaonice, a sadržaja za zabavu i razbibrigu ne nedostaje. Štoviše, tijekom svog odmora u ovoj vili računajte na teretanu, stolni tenis i pikado, ali i na uživanje u bazenu te roštiljanje. Vanjski prostor razveselit će i velike i male: igralište za košarku, teren za skvoš, igralište za odbojku na pijesku te badminton čekaju na vas. Napravite natjecanje u spomenutim sportovima, upoznajte otok Krk, izvedite se i isprobajte kuhinju ovog podneblja, uljepšajte dan krčkim vinom. Villa Ivy bit će vaš početak i kraj za luksuzan odmor, zabavu i uživanje u svim ljepotama otoka Krka, pa rezervirajte svoj termin.

Luksuzna Villa Prova *****

image
Villa Prova, Krk
Promo Contessa Villas/

Smještena uz plažu, u mjestu Zidarići Villa Prova 1***** očarava svojom pojavom i okruženjem. Raspolaže s 4 spavaće sobe i vlastitim kupaonicama u kojima može uživati do 8 ljudi. Ova vila je pet friendly te na savršeni odmor možete povesti i kućnog ljubimca. Raspolaže i teretanom kako biste ostali u super formi unatoč gastronomskim užitcima kojih zasigurno neće manjkati. Tijelo možete opustiti i razmaziti u sauni i vinskom podrumu „naoružanom“ vrhunskim lokalnim kapljicama. Opustit ćete se do te mjere da će vam biti svejedno kakvo je vrijeme vani, a na raspolaganju su vam vanjski i unutarnji bazen. Ne razmišljajte previše i rezervirajte svoj odmor u Villa Prova 1*****, baš onako kako ste i zamišljali.

Luksuzna Villa Marconica *****

image
Villa Marconica, Krk
Promo Contessa Villas/

Volite li tišinu i privatnost, a ipak ne želite biti predaleko od svih atrakcija, Villa Marconica***** u Malinskoj pružit će vam sve što tražite, uz predivan pogled na morsko plavetnilo. Čak 4 spavaće sobe i 4 kupaonice idealne su za smještaj i uživanje 8 ljudi. Opustite se uz bazen s pogledom na more ili spa zonu i otjerajte brige što dalje. U ponudu je uključena i usluga domaćice koja će diskretno pospremiti ako za to postoji potreba. Zato ne razmišljajte previše i osigurajte si odmor kakav zaslužujete u Villi Marconica*****.

Unutrašnjost otoka Krka prošarana je vilama. One su odgovor na sva traženja odmora na kojem ne morate ni o čemu misliti, mira i privatnosti, ali i lokacije pogodne za istraživanje. Započnite dan ranojutarnjim trčanjem ili skokom u bazen, provedite dan biciklirajući među vinogradima i istražujući bogato kulturno nasljeđe otoka ili na velikoj terasi uz roštilj i dodatne sadržaje, uljepšajte večeri kušanjem vina, opustite se. Vrijeme za odmor dragocjeno je vrijeme i nešto je što se ne smije zanemariti. Contessa Villas u svojoj ponudi za to imaju rješenje.

image
Contessa/
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
14. travanj 2024 20:05