nikad dosadno

Opatijska rivijera savršena je za aktivni odmor: evo što sve nudi okolica kvarnerske ljepotice

Liburnia Hotels & Villas, u svojih 13 hotela, pet vila i jednom kampu, gostima nudi nenadmašnu kombinaciju opuštanja i aktivnog odmora
 Petar Kurschner

Neovisno o tome jeste li ljubitelj planinarenja, morskih dubina ili tražite neki drugi oblik uzbuđenja, Opatijska rivijera ovo ljeto pravi je izbor za sve obožavatelje aktivnog turizma, prirode i adrenalina. Opuštanje na plaži i ispijanje koktela uz bazen sinonimi su za ljetni odmor, ali sve više ljudi tijekom ljetovanja želi aktivno uživati i doživjeti nova iskustva. Izdvajanje vremena za vježbanje, sport i druge rekreacijske aktivnosti može odmor učiniti još ugodnijim, a netaknuta priroda Opatije i obližnjih destinacija idealna je kulisa za iskustvo aktivnog odmora.

image
Petar Kurschner

Liburnia Hotels & Villas, najveća hotelska kuća na Opatijskoj rivijeri, u svojih prekrasnih 13 hotela, pet vila i jednom kampu gostima nudi nenadmašnu kombinaciju opuštanja i aktivnog odmora. Smješteni na idealnoj lokaciji, okruženi morem s jedne strane i bogatom vegetacijom obližnje Učke s druge strane, njezini hoteli među najprivlačnijim su odmarališnim destinacijama u Europi.
image
Petar Kurschner

Aktivni odmor najbolji je, najzdraviji i najzabavniji način ljetovanja pa su, imajući to na umu, Liburnia Hotels & Villas svojim gostima omogućili odabir između niza aktivnosti i programa u hotelima u kojima su smješteni, ali i destinaciji.
image
Hotel Excelsior Lovran
Liburnia Hotels&villas/

Jedinstvenost Učke i Gorskog kotara možete otkriti mountain bikingom po stazama za brdski biciklizam koje prolaze živopisnim krajolikom i nude predivan pogled na Kvarner. Nordijsko hodanje i planinarenje na brojnim šetnicama i planinarskim stazama aktivnosti su koje otkrivaju neodoljivi šarm Opatijske rivijere. Sportovi na vodi poput jedrenja, parasailinga i pustolovina kajakom očekuju sve one koji žele osjetiti uzbuđenje i adrenalin. Svu opremu za aktivno ljetovanje, poput bicikala i štapova za nordijsko hodanje, gosti mogu unajmiti u hotelima Liburnia Hotels & Villas.
image
Hotel Ičići
Liburnia Hotels&villas/

Liburnia Hotels & Villas najavili su mnogobrojne atrakcije u sklopu svojih hotela, a do 15. rujna hoteli Ambasador, Heritage Hotel Imperial, Hotel Palace Bellevue, Villa Abbazia, Admiral, Ičići, Excelsior i Marina nude i bogat izbor aktivnosti koje uključuju pilates, body workout, keep fit, aqua aerobic, jogu, školu trčanja, tematske šetnje i nordijsko hodanje. U hotelima možete oblikovati svoje tijelo sustavom vježbi snage i istezanja ili opustiti se uz jogu te tematsko šetanje.
Također, od 1. srpnja do 31. kolovoza i turističko naselje Medveja u ponudi ima program aktivnosti kao što su stretching, keep fit, pojedinačne i ekipne sportove i nordijsko hodanje. Neka vaš odmor bude potpun! Zabilježite svoje najljepše trenutke opuštanja upravo u jednom od hotela po vašim željama.
image
Medveja panorama
Liburnia Hotels&villas/

Opatijska rivijera godinama je omiljena destinacija za najljepše trenutke odmora i opuštanja. Aktivnosti u hotelima LRH obećavaju zabavan i ispunjen odmor, a visokim higijenskim standardom i sigurnost gostiju.
image
Hotel Ambasador
Liburnia Hotels&villas/

Gostima je osigurana mogućnost PCR ili antigenskog testa prije povratka u matičnu zemlju te je veliki broj zaposlenika cijepljen. Osim sigurnosti, LRH je prepoznao i važnost fleksibilnosti koju nudi svojim gostima, stoga su maksimalno prilagođena pravila rezervacije i otkazivanja. Cijelo osoblje posebno je obučeno kako bi se osigurala sigurnost gostiju bez odricanja od udobnosti i vrhunskoga gostoprimstva. Isplanirajte svoje ljetovanje iz snova na vrijeme, a više o aktivnostima i sadržajima hotela Liburnia Hotels & Villas istražite na www.liburnia.hr.
image
Heritage Hotel Imperial
Sgfd.o.o/Liburnia Hotels&villas
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 04:29