SMJEŠTAJ UZ STAZE

Otkrijte alpsku idilu tik do skijaških staza u sve popularnijem austrijskom skijalištu

Sa svojih 100 kilometara skijaških staza i cross-country stazom, Obertauern je savršeno mjesto za zimski odmor
 Alexander Maria Lohmann/

Na jugoistoku pokrajine Salzburg, na visokih 1740 metara nadmorske visine leži Obertauern, omiljeno skijaško odredište s najviše prirodnog snijega u Austriji. Sa svojih 100 kilometara skijaških staza i cross-country stazom savršeno je mjesto za zimski odmor. Bilo da ste u potrazi za idealnim obiteljskim odmorom, romantičnom zimskom spa oazom ili vas privlače najbolja mjesta za apres-ski - Obertauern ima sve.

Svi znamo koliko je praktično imati smještaj u blizini staze, stoga vam predstavljamo dva idealna ski-in & ski-out hotela.

Kesselspitze Valamar Collection Hotel 5*

Zahvaljujući lokaciji u mirnom dijelu Obertauerna, vrhunskim sadržajima i ekskluzivnim V Level uslugama, Kesselspitze Valamar Collection Hotel pravi je izbor za hedonistički odmor u planinama. Iz hotela možete ravno na stazu, a u njemu ćete pronaći sve što vam je potrebno za vašu skijašku avanturu. Na raspolaganju su vam luksuzne sobe, suitevi i privatni chalet, a za luksuzni gourmet doživljaj pobrinut će se ekskluzivni hotelski restoran. Posebnost hotela je wellness oaza iz koje se pruža fantastičan pogled na snijegom prekriven Obertauern.

image
Dominik Steiner/

Valamar Obertauern Hotel 4*

Smješten u središtu mjesta, Valamar Obertauern Hotel prvi je izbor za zabavan obiteljski odmor. Iz hotela možete svugdje jednostavno i lako na skijama, a i baby staza je u neposrednoj blizini. Prepoznatljiv Valamarov koncept Maro donosi zabavan program za djecu, kino kutak i zabavnu zonu opremljenu igraćim konzolama. U hotelu vas očekuje širok izbor udobnih soba i suiteova, kao i raznoliki sadržaji za zabavu i opuštanje, primjerice atraktivni novi bazen.

image
Sgfd.o.o/

Za više informacija i rezervacije posjetite www.valamar.com.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 14:16