ODMOR IZ SNOVA

Prosinac za pamćenje: ne propustite najljepšu adventsku priču u Opatiji

Opatijski Advent najbolje ćete osjetiti uživajući u bogatim sadržajima, izvrsnoj gastro ponudi i usluzi Liburnia Hotels & Villas
 Liburnia Hotels & Villas

Božićno doba najsvečanije je razdoblje godine, a u Opatiji ima posebnu draž. Biser Jadrana još je ljepši zimi kad je okićen blještavim božićnim lampicama, a zrakom se širi miris kuhanog vina. Blagdanski ukrasi, lampice i neodoljivi mirisi stvaraju savršenu kulisu za nezaboravne blagdanske trenutke. Duh blagdana možete osjetiti šetajući osvijetljenim ulicama i parkovima, uživajući u kuhanom vinu i prepuštajući se slatkim iskušenjima na Festivalu čokolade. A dok istražujete čaroliju Adventa, Liburnia Hotels & Villas pružit će vam svu potrebnu udobnost.

image
Liburnia Hotels & Villas

Liburnia Hotels & Villas veliku važnost pridaju stvaranju novih i jedinstvenih iskustava koja će gostima ostati u nezaboravnom sjećanju. Tijekom adventskoga razdoblja osmislili su iznimno zanimljiv program u svojim hotelima uz mnoštvo događanja i delicija.

Čaroliju i sjaj opatijskog Adventa najbolje ćete osjetiti uživajući u bogatim hotelskim sadržajima, izvrsnoj gastro ponudi i vrhunskoj usluzi Liburnia Hotels & Villas što će vam omogućiti posebna ponuda Magical Advent. Pravu čokoladnu rapsodiju možete iskusiti u hotelima Ambasador i Palace Bellevue uz paket Choco Fantasy koji je dostupan u razdoblju od 01. do 07.12. Slatka dobrodošlica čeka vas uz čokoladni kolač i desertno vino, a tri slijeda čoko poslastica možete kušati tijekom Choco Brunch-a. Opuštanje u SPA centru bit će potpuno uz bogatu masažu čokoladnim uljem. Ako ste odbrojavanje do nezaboravnog dočeka Nove godine već započeli, u novu 2022. godinu možete zaploviti u stilu uz posebnu ponudu Nova godina sa stilom.

image
Liburnia Hotels & Villas

Adventski užici čekaju vas i na terasi Heritage Hotela Imperial gdje se možete prepustiti posebnoj vrsti čarolije. Uživajte u ritmu glazbe koju će za vas birati DJ dok u dobrom društvu kušate aromatične napitke i slasne burgere. Ne zaboravite ovjekovječiti nezaboravne trenutke na blagdanskom foto-punktu! U kavani Strauss hotela Palace Bellevue pak možete otkriti poseban blagdanski ugođaj uz božićne klasike i delicije iz jedinstvenog čokoladnog kutka – Choco Corner. Razbudite svoju kreativnost sudjelujući na kreativnoj radionici izrade ukrasa za božićno drvce i fotografirajte se s Djedom Mrazom i vilenjacima!

image
Liburnia Hotels & Villas

Tradicionalni Festival čokolade koji se ove godine održava od 03. do 05. prosinca vraća se u hotel Kvarner! Posjetitelji mogu kušati neodoljive čokoladne delicije craft čokolatera na terasi najstarijeg opatijskog hotela te uživati u palačinkama, aromatičnoj vrućoj čokoladi, specijalitetima od kave i čokoladnim koktelima.

image
Anton Unkovic/TZ Opatija

Osim u bogatu ponudu, Liburnia Hotels & Villas ulažu puno u sigurnost i visoke higijenske standarde, a svojim gostima nude fleksibilne uvjete otkazivanja. Isplanirajte svoj odmor na vrijeme i rezervirajte smještaj već danas! Više o ponudama saznajte na www.liburnia.hr ili pozivom rezervacijskom centru Liburnia Hotels & Villas na telefonski broj +385 51 710 444.

Budite aktivni, hranite se zdravo i
postignite više u Active Healthy Hotelu Istra!

Sve više ljudi tijekom odmora želi aktivno uživati i doživjeti nova iskustva. Izdvajanje vremena za vježbanje, sport i druge rekreacijske aktivnosti može odmor učiniti još ugodnijim, a netaknuta priroda Opatije i obližnjih destinacija idealna je kulisa za iskustvo aktivnog odmora.

Liburnia Hotels & Villas u svom opatijskom hotelu Istra gostima nudi nenadmašnu kombinaciju opuštanja i aktivnog odmora. U Active Healthy Hotelu Istra možete optimizirati svoj životni stil, opustiti se u sobama opremljenima fitness sadržajima, hraniti se zdravo, uživati u blagodatima morskog zraka bogatog negativnim ionima i ojačati svoj imunitet cjelogodišnjim kupanjem u moru.

Morski zrak u neposrednoj blizini obale sadrži jednu od najvećih koncentracija blagotvornih negativnih iona u prirodi. Active Healthy Hotel Istra smješten je na samoj obali mora, što znači da gosti ovdje mogu osjetiti prednosti izuzetno zdravog morskog zraka bogatog negativnim ionima. Tjelesne aktivnosti poput plivanja u moru, vježbi disanja na plaži, aktivnog hodanja i trčanja obalnom šetnicom Lungomare dugom 10 kilometara posebno se preporučuju zbog prednosti udisanja negativnih iona.

U Active Healthy Hotelu Istra tako možete odabrati između niza aktivnosti i programa poput aktivnih šetnji duž obalne šetnice Lungomare, jutarnje joge uz more i nedjeljnog zimskog kupanja u moru s "Opatijskim kukalima". Zdravi program uključuje detox doručke i funkcionalne večere bogate antioksidansima i omega-3 masnim kiselinama.

Posebna suradnja Active Healthy Hotela Istra i klinike Thalassotherapia Opatija omogućit će vam da dugoročno ostanete u formi. Uz posebne pakete poput Get Active & Stay Healthy, Functional Check-Up Basic i Functional Check-Up Plus povećajte razinu energije, pomladite tijelo i duh aktivnim programom te preobrazite svoju svakodnevicu uz sveobuhvatan pregled pod stručnim okom liječnika Thalassotherapije Opatija. Svi aktivni paketi uključuju korištenje unutarnjeg polu-olimpijskog bazena u Thalassotherapiji Opatija počevši od 20. prosinca 2021., dok paketi Functional Check-Up Basic i Functional Check-Up Plus nude konzultacije s medicinskim stručnjakom ili sveobuhvatan liječnički pregled.

Aktivnosti u Active Healthy Hotelu Istra obećavaju zabavan i ispunjen odmor, a visokim higijenskim standardom i sigurnost gostiju. Osim sigurnosti, Liburnia Hotels & Villas prepoznaju i važnost fleksibilnosti stoga su maksimalno prilagođena pravila rezervacije i otkazivanja. Isplanirajte svoj aktivni odmor iz snova na vrijeme, a više o aktivnostima i sadržajima hotela Liburnia Hotels & Villas istražite na www.liburnia.hr.

image
Liburnia Hotels & Villas

image
Liburnia Hotels & Villas
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 13:28