BLAGDAN BEZ STRESA

Razmišljate o uskršnjem putovanju na more ovog vikenda? Hoteli su pripremili primamljive ponude

Brojni hoteli baš uoči Uskrsa otvaraju svoja vrata. Pregledali smo njihove uskršnje i proljetne ponude, možda vam damo neku dobru ideju
Hotel Bellevue Lošinj
 Lošinj Hotels&Villas

Najveći kršćanski blagdan, Uskrs, uvijek je bio omiljeno razdoblje za kratko putovanje. Nakon jeseni i zime koji su donijeli neizvjesnost zbog pandemije i strogih mjera, proljeće u svijet putovanja donosi dašak optimizma. Pandemija je još tu, ali svi smo naučili živjeti s njom i pridržavati se mjera, a zbog sve ljepšeg vremena možemo boraviti na otvorenim prostorima i tako smanjiti rizik od zaraze. Brojni hoteli upravo početkom travnja, uoči Uskrsa, otvaraju svoja vrata i zovu goste da ovaj obiteljski blagdan provedu opušteno, bez stresa, na nekim od najljepših lokacija u Hrvatskoj. Pregledali smo koje su ponude hoteli pripremili, možda vam damo neku dobru ideju!


HOTEL BELLEVUE 5*, LOŠINJ

image
Hotel Bellevue Lošinj
Lošinj Hotels&Villas

Prvi put najbolji lošinjski hoteli otvaraju se već za Uskrs i tako pokreću novu tradiciju za svoje goste. Svaki trenutak uskrsnog programa osmišljen je kako bi gosti imali priliku uhvatiti trenutak za sebe, svog partnera i obitelj. Hotel Bellevue 5* u čarobnoj uvali Čikat priredio je posebne Easter Splendour pakete koji uključuju tri noćenja za dvije osobe i obuhvaćaju niz uskrsnih aktivnosti za sve uzraste, gastronomskih doživljaja, wellness iskustava te pristup fitness centru, unutarnjim i vanjskim bazenima te nagrađivanom Bellevue Spa Clinicu. Najmlađi gosti mogu uživati u zabavnoj potrazi za pisanicama, pokrenuti svoju kreativnost igrajući se malih masterchefova, uprljati ruke na radionici izrade čokolada s Willyjem Wonkom ili skakutati naokolo tijekom zečje joge, dok roditelji mogu iskušati nešto novo te stupiti u Onyx Meditation Room na liječenje zvukom, iskušati vođenu šumsku terapiju ili se relaksirati uz krioterapiju i masažu.

HOTEL LONE 5*, ROVINJ
image
Hotel Lone
Goran Sebelic/Cropix/Cropix

Prekrasan dizajnerski hotel pripremio je posebnu proljetnu ponudu koja vrijedi sve do svibnja. Uz smještaj u odabranoj sobi s polupansionom, pripremili su i raznovrstan program za djecu u mini klubu i game roomu koji među prvima u Hrvatskoj nudi mogućnost gaminga na konzoli PlayStation 5. U hotelu možete unajmiti bicikle, uživati u Wellness &Spa Centru uz popust od 20 posto na dodatne tretmane, a subotom se možete priključiti à la carte roštilju na terasi u vrtu restorana ResoLution.

PRESIDENT VALAMAR COLLECTION HOTEL 5*, DUBROVNIK
U hotelu Dubrovnik President Valamar Collection na korak od kristalnog mora možete doživjeti raskošan uskrsni odmor iz snova. Uživajte u šetnjama zidinama Staroga grada, spektakularnim morskim panoramama, biranim gourmet delicijama i opuštajućoj oazi wellness centra. Paket uključuje bogati doručak i večeru, piće dobrodošlice i bocu vina u sobi, korištenje wellness centra...

HOTEL SKY OLIMPIA 4*, VODICE
Bogati uskrsni paket atraktivnog hotela u Vodicama uključuje dva noćenja za dvoje u superior sobi s pogledom na more, bogati buffet doručak i večeru, piće dobrodošlice, gastro iznenađenje u sobi na uskrsno jutro, korištenje wellness&spa oaze... Uživajte u šetnjama uz more, spektakularnim morskim panoramama, biranim gourmet delicijama i opuštajućoj oazi wellness centra.

FALKENSTEINER CLUB FANIMATION 4*, ZADAR
Uskrsni paket u kojem će uživati cijela obitelj pripremili su u ovom zadarskom hotelu smještenom u zelenilu tik uz plažu Borik. Uživajte u tradicionalnoj uskrsnoj hrani, zabavnim aktivnostima i potpunom opuštanju uz more te provedite kvalitetne trenutke sa svojim najdražima. Paket uključuje niz aktivnosti za najmlađe: uskrsni party, Falky chef i pravljenje uskrsnih pogačica, uskrsni animacijski program za djecu, zečja kreativna radionica, izrada uskrsne košarice... Roditelji će se isto zabaviti, tu je opuštanje u Acquapura Thalasso & SPA Centru, restoran sa "shoy cooking" stanicama, barovi, bazeni...

HOTEL PARK 5*, SPLIT
image
Hotel Park
Duje Klaric/Cropix/Cropix

Hotel koji je jedan od zaštitnih znakova splitskog turizma, jer radi još od 1921. godine, u potpunosti je obnovljen i nudi vrhunski standard i jedinstven ugođaj. Za Uskrs su pripremili posebnu ponudu po promotivnoj cijeni, uz raskošni uskrsni ručak s vrhunski pripremljenim tradicionalnim uskrsnim delicijama.

ADRIANA SPA HOTEL 4*, HVAR
Smješten na savršenoj lokaciji u predivnom gradu Hvaru, hotel Adriana pripremio je posebnu proljetnu ponudu koja se može iskoristiti i za Uskrs. Za prihvatljivu cijenu možete uživati u bogatoj ponudi hotela te vrhunskim mediteranskim specijalitetima, a tu su i grijani unutarnji bazen, teretana, Top Bar s kojeg se pruža predivan pogled na hvarsku povijesnu jezgru i Sensori Spa.

AMADRIA PARK HOTEL MILENIJ 5*, OPATIJA
Kultni hotel Milenij u središtu Opatije, smješten tik uz more, sa savršeno održavanim vrtom i uređenjem u tradicionalnom habsburškom stilu, odličan je izbor za obiteljski odmor. Za Uskrs su pripremili paket koji uključuje smještaj u superior sobi, bogati buffet doručak, tradicionalni uskrsni doručak i tradicionalni uskrsni ručak, spa dan, glazbene programe...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. travanj 2024 23:06