PET FRIENDLY HOLIDAY

Savršen odmor za vas i vašeg ljubimca: čeka vas igračka, zdjelica, popis plaža i veterinara…

Valamar je kreirao Wow Wow Pet-friendly holiday koncept uz koji će odmor u njihovim hotelima i kampovima proteći mirno i bezbrižno
 Valamar/

Putovanja su jedno od najvećih životnih užitaka, a ništa ne izaziva tolike leptiriće sreće kao zasluženi odmor na suncu s vjernim četveronožnim prijateljem. Odmor ne bi bio isti bez njega, zar ne?

Nijedan član obitelji ne treba biti izostavljen iz planova putovanja, neovisno o tome hoda li na dvije ili četiri noge. Na radost svih kućnih ljubimaca, i kako bi bilo što više sretnih te razmahanih repića, u Valamaru je kreiran novi Wow Wow Pet-friendly holiday koncept.

Posebni koncept koji će vam omogućiti da vaš zasluženi odmor bezbrižno provedete u društvu vaših vjernih pratitelja. Hoteli i kampovi Valamara nude najtopliju mediteransku dobrodošlicu vama i vašim slatkim čupavcima, od prijave do odjave s recepcije. Cijelo vrijeme vašeg odmora na raspolaganju su vam i za sve informacije i savjete. Kako vi ne biste morali, oni su pronjuškali sve što vas može zanimati. Ne morate zapravo misliti ni o čemu osim o tome koje ćete sve dijelove destinacije istražiti uzduž i poprijeko.

Uz nezaobilazni paketić dobrodošlice sa psećom poslasticom, igračkom i zdjelicom na dolasku će vas dočekati i Wow Wow destinacijski vodič sa preporukama pješačkih, turističkih i hiking tura te drugih zanimljivih aktivnosti. Tu je i popis lokalnih frizera, pa čak i fotografa za pse, a znajući da je svakom vlasniku psa to jedna od najvažnijih informacija na raspolaganju vam je i lista pouzdanih lokalnih veterinara koji će se pobrinuti za vašeg četveronožnog prijatelja dođe li do situacije u kojoj je asistencija potrebna. Uz ovakav tretman vaš ljubimac osjećat će se kao da je kod svoje kuće.

Provjerite i vi zašto uz Valamar i WoW WoW Pet friendly holiday nikada nije bilo lakše, a bome ni ljepše zbrisati na zasluženi odmor u društvu vaših vjernih pratitelja.

ŠAPA GORE ZA NAJBOLJI ODMOR IKAD!

www.valamar.com

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 20:52