SHOPPING VODIČ

Šta pokloniti za Božić zaljubljeniku u putovanja? Imamo nekoliko super prijedloga!

Vaga za prtljagu, kuglice za bor s motivima putovanja, knjiga s inspiracijom za sljedeće izlete...
 Tijana87/Getty Images/istockphoto

Stalno vas gnjave s pričama o putovanjima, na računalu im je uvijek otvoren Booking, Skyscanner ili neki travel portal, svaku kunu stavljaju sa strane za sljedeću avanturu... Nema sumnje u "dijagnozu", vaš prijatelj, rođak ili partner je ovisnik o putovanjima. A vi mu morate odabrati idealan dar, a pritom nemate budžet za put oko svijeta ili 15 dana avanture Azijom.

Ako ste prepoznali sebe ili neku dragu vam osobu u ovom opisu, imamo vodič za vas. Donosimo prijedlog darova za putoholičare koje će svaki od njih rado naći pod borom, a među njima slobodno odaberite i nešto za sebe. I vi se zaslužujete razveseliti u ovo blagdansko vrijeme!

Planer/spomenar putovanja

My Travelificent moments

image
My Travelificent Moments/

Cijena: 180 kuna (23,89 €)

Na 240 stranica u boji ovaj planer uključuje stranice za sve, od planiranja putovanja, bilježenja detalja za vrijeme posjeta nekom odredištu i sažimanja dojmova i fotografija nakon povratka. Dar je to kojem će se svaki ljubitelj putovanja redovito vraćati.

Forlaz vaga za prtljagu

Dechatlon

image
Dechatlon/

Cijena: 94,99 kn (12,61 €)

Kako ne bi bilo iznenađenja na aerodromu dobro je ranije provjeriti težinu prtljage. Bilježi težinu do 50kg.

Jastuk za vrat

Emmezeta

image
Emmezeta/

Cijena: 39,90 kn(5,31 €)

Nekome tko puno vremena provodi u autobusima i zrakoplovima ovaj će jastučić biti spas i garancija dobrog odmora prije dolaska na željeno odredište.

Samsonite Respark torba

Maras

image
Maras/

Cijena: 920 kn (122,10 €)

Za kraća putovanja i vikend izlete ova ženska torba dimenzija 48 x 35 x 24 cm bit će savršen izbor za ljubitelje avantura.

Set bočica za putovanja

dm

image
Dm/

Cijena: 29,90 kn/ 3,47 €

Set se sastoji se od četiri dijela: bočice od 100 ml, bočice s dozatorom od 100 ml, bočice od 80 ml i posudice od 10 grama, a idealan je za putovanja zrakoplovom.

Unikatne travel božićne kuglice

My Travelificent moments

image
My Travelificent Moments/

Cijena: od 180 kuna (23,89 €)

Jedinstveni ukrasi za bor s natpisima i ilustracijama inspiriranima putovanjima. Možete birati između šest boja i čak 18 natpisa i ilustracija, a u paketu dolaze četiti ili šest kuglica po vašem izboru.

Najjepši hrvatski dvorci i utvrde Hrvatske

Mozaik knjiga

image
Mozaik Knjiga/

Cijena: 396,90 kn (52,68 €)

U ovoj je knjizi opisano čak sto dvoraca i starih utvrda, od onih najpoznatijih do onih za koje je malo tko čuo. Vaš zaljubljenik u putovanja koristit će ju kao stalnu inspiraciju za izlete.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 10:37