PRESTIŽNA NAGRADA

Surfanje na najljepšoj hrvatskoj plaži: turistički video s Bola jedan je od najboljih na svijetu

U jakoj konkurenciji filmova iz cijelog svijeta treću nagradu u kategoriji CITIES osvojio je video iz kampanje Naše bolske priče
Snimanje videa windsurfing
 Tz Bol/

Windsurfing na najljepšoj hrvatskoj i jednoj od najljepših svjetskih plaža, Zlatnom ratu u Bolu na Braču, posebno je iskustvo, uživanje i adrenalin koje morate probati.

Poručuju to u promotivnom video iz serije Naše bolske priče najstariji i najmlađi bolski surferi, Tomaž Garbajs i Ian Anić. Upravo je taj video ovih dana nagrađen na najpoznatijem međunarodnom turističkom sajmu ITB Berlin na kojem je u jakoj konkurenciji videa iz cijelog svijeta osvojio visoko treće mjesto.

Neki od kriterija vrednovanja filmova bili su jasnoća komunicirane poruke, kreativnost, inovativnost i autentičnost poruka te potiče li film posjetitelje da posjete grad.

"Drago mi je što je i međunarodni žiri prepoznao vrijednost uključivanja mještana u promociju Bola, jer upravo oni najbolje, s mnogo entuzijazma i ljubavi, predstavljaju mjesto u kojem žive. Ponosan sam što su uz Bol još dva hrvatska turistička filma osvojila nagrade na ovom prestižnom događanju,” rekao je direktor Turističke zajednice Bola, Markito Marinković.

image
U spotu je pojavljuju najmlađi surferi, Ian Anić i njegov brat Noa
Tz Bol/

Naše bolske priče promotivna je kampanja Turističke zajednice Bol, čija je ideja da se naglasi važnost, međusobna podrška i povezanost lokalne zajednice. Okupili su mještane, koji aktivno sudjeluju u promociji svog mjesta kako bi ih predstavili svojim budućim gostima, a tko može bolje ispričati priče iz Bola od njih samih?

Kampanja Naše bolske priče, realizirana u suradnji s produkcijskim timom DOKU FILMS, producenticom Mihaelom Reščić i scenaristicom Hanom Klain iz Klain PR-a, osvojila je nedavno još jednu međunarodnu turističku nagradu GOLDEN INTERSTAS AWARD '2020. na 23. Međunarodnom Tourfilm Festivalu - ITF'CRO'2020., a turistički sajmovi odlična su prigoda za promociju ljepota Hrvatske u svijetu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 11:04