ODMOR IZ SNOVA

Veliko priznanje Falkensteineru: najprestižnije camping nagrade ponovo u Zadru

Jedini kamp s pet zvjezdica u Dalmaciji ove će godine ponosno nositi oznake Croatia‘s Best Campsites, ADAC Best Camping i ACSI Award

Premium Camping Zadar

 Falkensteiner/

Falkensteiner Premium Camping Zadar dobitnik je najprestižnijih camping priznanja! Croatia's Best Campsites i ADAC Best Camping. Kamping udruženje Hrvatske oznaku kvalitete Croatia's Best Campsites dodjeljuje od 2008. godine kampovima koji zadovoljavaju standarde kvalitete u četiri kategorije: sanitarije, smještajne jedinice, ugostiteljska i trgovačka ponuda te sadržaji za slobodno vrijeme. ADAC Best Camping, pak, oznaka je koju dodjeljuje jedna od najprestižnijih europskih asocijacija, njemački autoklub ADAC, a Falkensteiner kamp zaslužio ju je u žestokoj konkurenciji čak 5.500 kampova iz cijele Europe.

image

Premium Camping Zadar

Walter Luttenberger Photography/Falkensteiner

S oduševljenjem možemo objaviti da je Falkensteiner Premium Camping Zadar osvojio i nagradu na prvoj godišnjoj dodjeli nagrada za kampiranje u organizaciji stručnog nizozemskog portala za kampiranje ACSI koji nosi titulu najposjećenije europske web stranice za kampiranje, a Premium Camping Zadar dobio je posebno priznanje kao jedan od 25 najboljih kampova u Hrvatskoj.

Falkensteiner Premium Camping Zadar praktički je jedini kamp unutar grada (i jedini u Dalmaciji s 5*!), što mu, već u startu, daje ogromnu prednost pred konkurencijom. Kamp se nalazi u mirnom dijelu grada te odmah uz lijepu Zadarsku plažu Borik. Jedini kamp u Zadru, otvoren tijekom cijele godine, okružen je s 4 nacionalna parka, a kao smještajne opcije nude se parcela, mobilne kućice te "glamping" s električnom energijom, odvodnjom i vodom. Kamp karakterizira i uređen krajolik, prostran bazena te odvojen bazen za djecu s toboganima, À la carte restoran s pogledom na more, raznolik program aktivnosti i zabave, Acquapura SPA područje sa saunama i teretanom, 24-satno osiguranje, besplatan Wi-Fi/WLAN te stanica za punjenje hibridnih vozila.

image

Premium Camping Zadar

Falkensteiner/

Falkensteiner je za svoje goste pripremio i posebnu ponudu. Iskoristite priliku i rezervirajte svoj boravak u Falkensteiner Premium Camping Zadar uz 15% popusta! Uživajte u odmoru uz 15% popusta na sva noćenja sredinom tjedna. Ponuda je to koja se, naravno, može kombinirati i s noćenjima tijekom vikenda te vrijedi za rezervacije od 08.04. do 09.07.2022 u razdoblju putovanja od 08.04. do 09.07.2022. Rezervirajte svoj odmor sada i uživajte u svom ljetnom odmoru u kampu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. travanj 2024 09:22