Koruška regija

Sunčana strana Alpa za najljepše skijaške avanture i adrenalinske izazove na planinama

Direktno na stazama, na nadmorskoj visini od 1.500 metara Falkensteiner Hotel Sonnenalpe nudi mnoštvo atrakcija za sve uzraste

Hotel Sonnenalpe

 Falkensteiner/

Neka vas potraga za savršenim zimskim odmorom odvede ove zime na čarobne koruške planine - bilo da tražite romantično mjesto za bijeg udvoje, obiteljsku oazu s nizom atrakcija za djecu ili se spremate na adrenalinsku avanturu s prijateljima – Falkensteiner ove zime oduševljava ponudama u Austriji!

Vožnja kočijom po snijegu, zimska romantika, obiteljske avanture ili adrenalinski izazovi na planinama – mogućnosti su uistinu neograničene! Moćne i čarobne Alpe pružaju najbolje od zime, a koruška regija, na sunčanom jugu Austrije pravi je hot spot za sve ljubitelje snježnih radosti. Ondje je i najveće i najmodernije skijalište s 30 žičara i 40 različitih staza dugih 110 kilometara, najdužom osvijetljenom skijaškom stazom u Alpama te Snowparkom Watschiger Alm!

Naravno, za vrhunsko iskustvo boravka u top smještaju na snježnim padinama tu su Falkensteiner Hotels & Residences!

Skijaški dragulj

Na sunčanih 1.600 metara visine Falkensteiner Hotel Cristallo stvoren je za obiteljske trenutke i uzbudljiv svijet doživljaja koje će mališani obožavati. Falky‘s Children SPA s bazenom, dječjom saunom, parnom kupelji i posebno osmišljenim tretmanima razveselit će malene goste.

image

Falkensteiner Hotel Cristallo

Falkensteiner/

Za one željne akcije na odabir su i noćna skijanja, sanjkanje, klizanje te pregršt drugih aktivnosti, a hotel ima vlastitu školu skijanja te najam opreme.

Mame i tate će uživati u opuštajućoj Acquapura SPA zoni, vodenom svijetu na 2.000 m² i najboljim specijalitetima alpsko-mediteranske kuhinje.

Sunčane Alpe mjesto su za sve tipove skijaša

Direktno na stazama, na nadmorskoj visini od 1.500 metara Falkensteiner Hotel Sonnenalpe nudi mnoštvo atrakcija za sve uzraste. Za iskusne skijaše tu su vrhunski uređene staze, a za početnike škola skijanja koja se nalazi u neposrednoj blizini hotela, uz mogućnost iznajmljivanja opreme za nezaboravne avanture na snijegu.

Kada se roditelji požele opustiti uz spa i wellness tretmane, mališane mogu prepustiti profesionalnom čuvanju djece u Falky-Almlandu. To veselo i zabavno mjesto djeca obožavaju!

Više o hotelima, aktualne ponude i mogućnosti saznajte na www.falkensteiner.com.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. ožujak 2024 18:13