NOVI MAGNUM!

SKRIVENI SVIJET HRVATSKIH STRIPERA: U dva sata zaradimo pozamašnu svotu, ali dane provodimo u teretani i na depilaciji. Seks? Ne dolazi u obzir

'Prije četiri godine bio sam na jednoj momačkoj u Zagrebu, tamo su bile dvije Srpkinje, Nataša i Svetlana (tako su se predstavile), bio je pravi show, mladoženju i kuma su skinule i malo izjahale, a onda sve oralno zadovoljile.'
 CROPIX

Striptizeta! To je prvo što ljudi kažu kad im spomeneš momačku zabavu. I svatko ima ili je barem čuo neku nevjerojatnu priču vezanu za to.

“Za momačku jednog frenda naručili smo striptizetu. Osim što se skidala i plesala u krilu, skinula je i mladoženju i počela ga oralno zadovoljavati! Odjednom su svi skočili i počeli vikati. Samo 1000 kuna, a tako dobra zabava.”

“Prije četiri godine bio sam na jednoj momačkoj u Zagrebu, tamo su bile dvije Srpkinje, Nataša i Svetlana (tako su se predstavile), bio je pravi show, mladoženju i kuma su skinule i malo izjahale, a onda sve oralno zadovoljile.”

Kad krenu takve priče, lažne ili ne, nije ni čudno da se uz posao striptizete vežu negativne konotacije. Međutim, istina je, čini se, drugačija, trendovi su se značajno promijenili, jer niti jedan od muškaraca s kojima sam razgovarala, a razgovarala sam s njih puno, nije unajmio striptizetu za svoju momačku večer.

Marko je primjerice izričito zabranio prijateljima da mu dovedu striptizetu jer je znao da se neće osjećati ugodno tijekom njenog performansa. Otišao je s prijateljima na vikendicu negdje u Zagorju, a nakon reda alkohola i reda pjesme, na vrata je banula - striptizeta.

- Iako mi je u glavi već bila magla, razbjesnio sam se kada sam je ugledao. Ne sjećam se kako je izgledala, samo sam bez riječi izjurio iz vikendice i više se nisam vratio. U glavi mi je kuhalo, nisam želio više vidjeti ekipu s momačke. Stopirao sam do Zagreba i jutro dočekao u krevetu svoje sadašnje supruge. Nisam želio završnu večer slobodnog života, nisam želio da netko skače po meni, da sam to želio, ne bih se nikad ni ženio - ispričao mi je Marko, koji se i nakon tri godine razljuti kada priča o nesretnoj momačkoj večeri.

I dok momačke s golim djevojkama izlaze iz trenda, žene, čini se, kao nikad ranije uživaju u muškom striptizu. Objašnjavaju mi to u jedinoj domaćoj službenoj agenciji Performer Studio, čiji je osnivač Josip Tomašević u tom biznisu od 2010. godine.

- Glavna razlika između muškog i ženskog striptiza jest u tome kako se na izvođače gleda. Žene ispadaju seksualni objekti, a muški striptiz nešto cool i zabavno. Žene prekrivaju oči i vrište, bježe od stripera, a muškarci zovu striptizete u svoje krilo dok prijatelji skandiraju ‘Ajde, ajde, pokaži ti njoj’ ili nešto drugo jednako gnjusno - tvrdi Josip.

Mario (19) i Antonio (21) dva su od ukupno šest Josipovih stripera. Mario je u ovom poslu otkad je postao punoljetan, a bio je i mentor Antoniju. Rodom je iz Bosne i Hercegovine, završio je srednju školu, no na faks nije išao....

Više pročitajte u tiskanom izdanju koje izlazi u paketu s Jutarnjim listom u četvrtak 29.3.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 21:32