BRANKA BLACK ROSE

Srpskoj striptizeti na nastup došao cijeli razred njezina sina s roditeljima: Od tog posla zaradila pravo bogatstvo

Branka je prije striptiza bila komercijalist, a novac joj je bio glavna motivacija za promjenu karijere

Branka Black Rose

 Instagram/branka_black_rose_official/

Srpska striptizeta Branka Black Rose ispričala je za medije kako se njezini sinovi ne srame jer im je mama striptizeta, a taj posao omogućio je da si priušti lagodan život.

- Sinovi se nikada nisu ljutili na mene što sam odabrala biti striptizeta jer sam s njima uvijek otvoreno pričala o svemu. Jedan dečko iz razreda mog mlađeg sina slao mi je ljubavne poruke preko društvenim mreža. Otišla sam u školu i sve ispričala njihovom razredniku i ranvatelju. Tada sam rekla sinu da slobodno može pozvati sve prijatelje da gledaju moj nastup kako više ne bi imali predrasude i da se ne bi događale neugodne situacije. Na moj nastup došao je cijeli razred, neka djeca su čak povela i roditelje. Od tada su svi dolazili jednom mjesečno gledati kako plešem i moja djeca više nikada nisu imali problem s time što im je majka striptizeta - otkrila je Branka za Hit Informer, pa dodala kako se odlučila baviti tim poslom najviše zbog novca.

- Radila sam kao komercijalist na terenu za nekoliko firmi. U to vrijeme jedna moja prijateljica plesala je kao dance plesačica u klubovima i pričala mi je da za jednu večer uzima i po 50 maraka. Voljela sam plesati i odlučila sam probati jer je zarada bila puno veća od one koju sam imala kao komercijalist u firmi. Menadžer jednog kluba mi je predložio da kod njega počnem plesati jer mu se sviđalo kako plešem, više erotski nego dance. Rekla sam mu da ne bih smjela se skinuti jer sam sramežljiva, ali da bih mogla pokušati u bikiniju. - prisjeća se Branka pa otkriva da je svoj prvi striptiz plesala na ispraćaju jednog mladića u vojsku.

Na toj zabavi je bilo i mladića i djevojaka.

- Lijepo sam izvela točku. Poskidala sam ih i svi su se lijepo proveli. Pitali su me koliko se dugo bavim ovim poslom. Rekla sam da mi je ovo prvi nastup, a oni su mi na to odgovorili: ‘Ako si ovako izvela prvi nastup, onda ovim poslom se trebaš baviti cijeli život.‘ I tako je sve počelo. - ispričala je Branka.

Prvi put u toplesu je plesala u Vršcu kad je s njom bila čuvena striptizeta Vesna Počuča Šana.

- Šana i ja smo imale nastup u tom gradu, a ja se nisam ni planirala skidati. Ipak, vlasnik kluba je rekao: ‘Platio sam striptiz, a ne da gledam nekog u kupaćem‘. Odlučila sam da budem prava profesionalka i poštujem dogovor jer je sve bilo plaćeno. Pred kraj nastupa skinula sam gornji dio, tada sam razbila tremu i sram i poslije je sve išlo glatko. Za prve nastupe uzimala sam tadašnjih 100 maraka, a cijena mi je s vremenom rasla. Krajem 1999. godine u Sremskoj Mitrovici sam plesala prvi nastup s novim grudima. Bilo je to svega 10 dana nakon operacije i plesala sam s koncima. Šana aje kao zvijezda tražila 200 maraka, a mi ostali po 100. Nakon nastupa mi je prišao vlasnik kluba i rekao da sam najbolje plesala i dao mi duplo traženog iznosa. Od tog trenuka počela sam dizati cijenu pa sam za nastup uzimala 300, pa 500 pa 1000 pa 2000 maraka... Mogla sam to sebi dozvoliti jer sam punila klubove, a njihovim gazdama se isplatilo da me angažiraju - kaže Branka koja je striptizom zaradila pravo bogatstvo.

- Jednom sam za tri uzastopne večeri zaradila toliki bakšiš da sam od njega kupila automobil, ugradila nove grudi, obnovila svu garderobu i još mi je ostalo. To je bilo u vrijeme moje najveće popularnosti, početkom dvijetisućitih. Imala sam turneje po cijeloj bivšoj Jugoslaviji, moji nastupi su se prepričavali, a vlasnici klubova bili su oduševljeni mojim izvedbama.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. travanj 2024 06:49