HAK: kod Svetog Roka kolona 17 kilometara

ZAGREB - Uvedena je jednosmjerna regulacija prometa kroz tunel Sveti Rok, a kolona vozila koja se kreće u smjeru juga duga je oko 17 km, izvijestio je u 9.40 sati HAK.U smjeru sjevera zatvorena je dionica čvor Maslenica - čvor Sveti Rok. Promet je preusmjeren na Obrovac-Gračac.



Pred tunelom Mala Kapela na autocesti A 1 kolone nema jer je i tamo na snazi izvanredna regulacija prometa - u smjeru juga kroz tunel se vozi jednosmjerno.  Privremeno je za sva vozila u smjeru Zagreba zatvorena autocesta od čvora Brinje do čvora Ogulin. Promet ide obilazno državnom cestom D23.



Na svim važnijim državnim cestama i na autocestama u smjeru mora promet je pojačan do gust. U smjeru unutrašnjosti za sada nema zastoja.  Na naplati Lučko na ulazu na autocestu dužih kolona nema. Na autocesti A 2, Zagreb-Macelj, na izlazu s autoceste pred naplatom Zaprešić, kolona vozila duga je oko 2,5 km.



Promet putničkih vozila gust je na graničnim prijelazima Kaštel, Pasjak, Goričan, Bregana i Macelj na ulazu u zemlju.  Pojačan je priljev vozila u trajektnim pristaništima Brestova, Jablanac i Prizna.



Zbog prometne nesreće u mjestu Seline, kod Starigrada, na Jadranskoj magistrali, promet teče otežano, naizmjeničnim propuštanjem vozila.  Također, zbog prometne nesreće, promet je obustavljen i na županijskoj cesti Slavonski Brod-Nova Gradiška. Obilazak je lokalnim cestama.   (Hina)


Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 14:19