'DOĐITE NA NIŠTA!'

Jedinstvena manifestacija u Preku: Festival ‘Ništa 2012’ ne nudi - ama baš ništa!

Već od ranih jutarnjih sati se neće događati ništa, popodne neće biti organiziran beach party u uvali Joz, a navečer neće biti nikakvih događaja. Folklorno društvo neće plesati kolo i pjevati tradicionalne otočke napjeve
 Jure Mišković / CROPIX

ZADAR - Na otoku Ugljanu, u mjestu Preko, dovitljivi Jerko Gregov organizira manifestaciju ‘Ništa 2012.’

Prema riječima organizatora na Facebook stranici događaja, ‘vrijeme je da se krene u nove projekte i nove ideje i zato s ponosom najavljujemo da će se 23.08. 2012. u Preku organizirati Ništa.’

Gregov objašnjava što je to ‘Ništa 2012’ u više detalja:

"Štovani gosti i sugrađani čast mi je predstaviti vam manifestaciju Ništa 2012. koja će se dogoditi u Preku (otok Ugljan) 23.08.2012. Za razliku od drugih događaja u kojima je cilj animirati goste i zabaviti ih te im ponuditi nešto novo, mi im ne nudimo ništa.

Za razliku od prokušanog i uspješnog koncepta „buka + pljeskavice = dobra fešta“ mi gostima i sumještanima ne nudimo ništa.

Dođite u Preko i ne doživite ništa! Želite li upoznati povijest mjesta, povijest samostana i knjižnice na otočiću Galevcu snađite se sami. Mi se oko toga ne želimo sekirat.

Posjetite i maslinike u kojima nema ništa za vidjeti, pogotovo jer je suša opet uspješno odradila posao.

Ako vam je dosadno možete posjetiti i remontno brodogradilište u uvali Lamjana ni tamo isto nema ništa, u stečaju je.

Također neće biti ništa organizirano u vezi izleta do tvrđave Sveti Mihovil.

Neće biti organizirano natjecanje u gađanju babe fritulama.

Već od ranih jutarnjih sati se neće događati ništa, popodne neće biti organiziran beach party u uvali Joz, a navečer neće biti nikakvih događaja. Folklorno društvo neće plesati kolo i pjevati tradicionalne otočke napjeve o ljubavi, dojkama i izgubljenim bičvama.

Potvrđeno nam je također da neće nastupiti Mišo Kovač i Severina, a neće biti ni iznenađenja večeri (znači ništa od vatrometa). Rivom neće šetati poznati glumci, a niti će se ikoji šeik usidriti svojom jahtom ispred mjesta.

Dođite i ne doživite ništa!"

Riječ je sigurno o nesvakidašnjem događaju, koji će, vjerujemo, u cijelosti proći po planu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 17:20