LAŠKO ZLATOROG

Koncert Hladnog piva - Boogaloo

24.svibnja će se u zagrebačkom klubu Boogaloo, s početkom u 21h, održati ekskluzivan koncert Hladnog piva. Bit će to poseban, neponovljiv koncert zatvorenog tipa koji će biti održan samo za potrošače Laško Zlatorog piva.

Karte neće biti u masovnoj prodaji, već će zainteresirani do karata moći doći jedino prethodnom konzumacijom Laško Zlatorog piva u 20 izabranih zagrebačkih lokala. Potrošači će u tim lokalima, uz narudžbu 2 boce Laško Zlatorog 0,5l, ostvariti mogućnost kupnje karte za koncert Hladnog piva za samo 30 kn.

Sav prihod koji će biti prikupljen od prodaje karata za koncert Hladnog piva 24.05. će biti doniran za pomoć SOS Dječjem Selu Lekenik. Na taj će način Laško potrošači biti dio nezaboravne atmosfere, ali ujedno pružiti svoj doprinos prilikom pomoći onima kojima je to najpotrebnije.

Na službenim Laško facebook stranicama ( http://www.facebook.com/LaskoPivoHrvatska) potražite sve detaljnije informacije o koncertu i lokacijama 20 odabranih lokala gdje možete doći do svoje karte.

Budi i ti među odabranima! Dođi, nazdravi Laškim i doživi pravu vibru!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. listopad 2021 19:28