Marina Vrsar najbolja na Jadranu

VRSAR– Specijalizirana njemačka web stranica za nautički turizam „Skippertipps“ proglasila je na temelju izjašnjavanja nautičara i posjetitelja stranica marinu Vrsar najboljom marinom na Jadranu u prošloj godini.



Na drugom je mjestu po ocjenama nautičara marina Kaštela, a na trećem marina Vodice. U ocjenjivanju kvalitete pojedine marine nautičari su koristili ocjena od 1, kao najbolje ocjene, do 6. Marina Vrsar, koja posluje u sklopu komunalnog poduzeća Montraker iz Vrsara, dobila je maksimlani broj bodova u tri od četiri kategorije – čistića, zaštita okoliša, ambijent i sadržaji u marini te ljubaznost osoblja u marini.



Marina Vrsar otvorena 2001. godine raspolaže s 200 vezova, a na listi čekanja za slobodni vez u marini nalazi se još toliko nautičara. Inače njemačka web stranica za nautički turizam „Skippertipps“ je za nautički turizam ono što je njemački ADAC za kampove, pa je priznjanje vrsarskoj marini itekako relevantno. „Skippertipps“ je marinu Vrsar najboljom na Jadranu proglasio i 2005. te 2006. godine.



Silvana Fable/EPEHA
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. svibanj 2024 19:31