Miss Sporta 2008 je Martina Hamp



ZAGREB - Prvo što je Daruvarčanka Martina Hamp rekla nakon što je osvojila naslov najljepše sportašice Hrvatske bilo je: “Nikad više!” Neobična reakcija, je li moguće da se proteklih desetak dana druženja s najljepšim sportašicama Hrvatske Martini nisu svidjeli?



- A, ne, to nikako! Bilo je prekrasno, cure su stvarno bile ugodno društvo. Modna agnecija Tarol, na čelu s Tamarom Roglić i novinarom Damirom Mrvecom, napravila je sve da nam bude ugodno i tako je i bilo. Ali, to jednostavno nije moj svijet, lentu ponosno nosim i vraćam se svojem običnom malom sportskom životu - objasnila je odbojkašica koja već godinu dana nema angažman. Pa koji je to onda njezin svijet, nameće se pitanje. - Kineziološki fakultet, rolanje, vožnja na dečkovu motoru, a sada i na skuteru koji sam dobila kao Miss sporta... Nikada me nisu privlačile manekenske vode i sigurno se neću promijeniti! Možda poneku reklamu odradim ako me itko bude angažirao, ali manekenstvo - to ne.







Stereotip o kojem Miss nikada ne očekuje da će biti izabrana i ovdje se nekako provlači. Iako smo čuli i od ostalih sudionica da je Martina malo kome bila favoritkinja.



- Iskreno, očekivala sam pobjedu Emine Mušanović, koja je na kraju ponijela titulu najfotogeničnije djevojke. Tako da je moj izbor bio svojevrstan šok. Ugodan, naravno.



Dečko Mario, na sreću ili je to ustvari i tako moralo biti, ozbiljno se bavi sportom. A Martina koristi situaciju i pravi mu društvo na treninzima skoka u dalj, održavajući tako svoju vitku liniju godinu dana, koliko aktivno ne igra odbojku.



- Ustvari, tražim si klub u Zagrebu, u kojem bih igrala malo manjim intenzitetom. A kada upišem treću godinu Kineziološkog fakulteta, tko zna, možda ponovno zaigram profesionalno. Odbojka je jedna od stvari kojih se ne želim odreći - poručuje najljepša sportašica Hrvatske.







Dan Figenwald
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. svibanj 2024 15:11